6. 8. 2013

Starz ruší své drama

Starz ruší své drama

Další ze seriálů Starz přichází ke konci svého působení na televizních obrazovkách. Stanice oznámila, že se rozhodla nepokračovat třetí sérií dobového dramatu Magic City (Město divů). Finále druhé řady, které je naplánováno již na tento pátek, bude tedy zároveň poslední epizodou celého seriálu.

„Magic City vyvrcholí na stanici Starz pátečním finále seriálu. Jsme nesmírně pyšní na celý seriál a na všechny, kteří se na něm podíleli. Od scenáristů, přes herce až po štáb, byla to skvělá spolupráce,“ řekl zástupce stanice v oficiálním sdělení. „Šlo o příběh, který se zrodil z jedinečné vize Mitche Glazera, Magic City jeho dětství. Jsme vděční, že tuto vizi přivedl k životu právě u Starz. Příběh druhé řady nám umožní vytvořit uspokojující závěr seriálu. V neposlední řadě děkujeme všem fanouškům, kteří se spolu s námi ubytovali v Miramar Playa.“

Magic City je jedním z prvních originálních skriptových dramat stanice, které přeskočilo pilotovou fázi a dostalo rovnou objednávku na celou sérii. Tento vzorec se stal pro Starz charakteristický. Seriál byl navíc obnoven pro druhou řadu ještě před premiérou, stejně jako Boss a také drama Black Sails, které startuje v lednu 2014.

Seriál nikdy nebyl co do sledovanosti velkým hráčem. Premiéru sledovalo 965 tisíc diváků během víkendu. Poslední epizody během páteční premiéry sleduje v průměru 320 tisíc diváků.

Zrušení není velkým překvapením. Stanice si ve svém programu musí udělat místo pro nadcházející novinky. Kromě zmíněného Black Sails se představí také Outlander, Power a Fortitude. Samozřejmě se také vrátí obnovené drama Da Vinci's Demons.


Ani u nás seriál není příliš profláklý. Sledovali jste? Mrzí vás zrušení? Těšíte se na finále?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Elanne

Elanne

Nesledovala jsem, ale Outlander zní hodně dobře. Na to se budu těšit :-)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

už od premiéry mám pilot stáhnutý a pořád jsem se do toho nepustila. já mám vždycky z těch novinek...
před 10 roky
ragelly

ragelly

dokoukáno a slušné, ale zrušení mě nemrzí, skončilo to uspokojivě :)
před 10 roky
Další články k tématu