15. 2. 2013

Starz vyvíjí baletní drama

Starz vyvíjí baletní drama

Stanice Starz chce rozšířit své obzory a tak po historické linii (Spartacus, jeho chystanému spin-offu s Caesarem a Magic City) přechází k jiným žánrům.

Prvním z nich je oblast tance, konkrétně baletu. Stanice oznámila, že má ve vývoji nový originální dramatický seriál od výkonných producentů seriálu Breaking Bad (Perníkový táta), Moiry Walley-Beckett a Lawrence Bendera.

Zatím nepojmenované drama ukazuje mladou baletku Claire, která má za sebou velmi problémovou minulost. Nyní se však dostala do prestižního baletního souboru v New Yorku. Temný a drsný seriál si dává za cíl bez přikrášlování prozkoumat dysfunkční zákulisí baletního světa.

Beckett a Bender budou ve spolupráci se Starz Entertainment také výkonně produkovat. Přidá se k nim také Kevin Brown (Roswell). Brown i Beckett jsou se světem baletu svázáni. Ten je vlastně přivedl dohromady. Oba jsou bývalí tanečníci. Brownova rodina má balet v krvi, což dokazuje také film The Turning Point, kde členové byli základem osazenstva.


Máte rádi svět tance? Dáte tanečnímu seriálu šanci? Nebo se po zklamání s Bunheads ohlížíte spíše jiným žánrovým směrem?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
MNTB

MNTB

podle toho popisku mi to dost připomnělo black swan. a to by teda nebylo vůbec špatný
před 11 roky
an.dufkova

an.dufkova

před chvílí jsem náhodou narazila na informaci o chystaném seriálu - prosím, jsou nové informace?...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Projekt zatím stále nemá název. Google mi našel, že začátkem října probíhaly castingy na baletky a...
před 10 roky
Další články k tématu