16. 9. 2013

Bones: Svatba bude už na podzim!

Bones: Svatba bude už na podzim!

Minulý měsíc tvůrce seriálu Bones (Sběratelé kostí), Hart Hanson, slíbil, že „svatba proběhne tak, jak to nebudete čekat, a v době, kdy to nebudete čekat“.

Minimálně o druhé části toho prohlášení určitě nelhal.

Bylo oznámeno, že tento veteránský seriál poruší televizní tradice a nebude se svatbou čekat až do konce série. Obřad se uskuteční spíše dříve než později. O dost dříve…

Tato epizoda, o které se bavíme a na kterou se spousta fanoušků hodně těší, se natáčela již minulý týden. V současnosti je v post-produkci a do vysílání se dostane už před Vánocemi. Vše prozatím naznačuje, že půjde o událost, kterou si mnozí budou ještě dlouho pamatovat.

„Čekáme na to osm let. Opravdu chceme fanouškům předvést takovou svatbu, ve kterou všichni doufají,“ řekl producent Stephen Nathan. „Je našim záměrem, že když už diváci dostanou pozvánku, bude jim to stát za to, aby nahodili čistý oblek a koupili pěkný dárek.“


Jste zvědaví, jaká svatba na Kůstku a Bootha čeká? Doufáte, že vše dobře dopadne? A jste rádi, že tvůrci nebudou čekat až do května?

(Zdroj: TV Line)

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Maarti

Maarti

Bez urážky, ale tohle byl vlastně spoiler od tebe..
před 10 roky
pufina

pufina

Tak spoiler je už v samotném nadpisu, tak očekávám, když teda i ragelly zmínila, že je tohle...
před 10 roky
Maarti

Maarti

V pohodě, zrovna u PLL to asi přežiju :)
před 10 roky
Další články k tématu