28. 9. 2013

Unforgettable: Loni zrušený seriál má třetí řadu!

Unforgettable: Loni zrušený seriál má třetí řadu!

Stanice CBS pomalu začíná zásobovat léto 2014 skriptovými programy. Stanice oznámila, že své loni zrušené a v zápětí obnovené drama Unforgettable (Vzpomínky) prodlužuje na třetí sérii. Ta bude opět složena ze třinácti epizod a stanice ji odvysílá příští léto.

Unforgettable se divákům poprvé představilo v sezóně 2011/2012. Sledovanost však nebyla dostačující a CBS seriál v květnu ukončila. Již v létě 2012 si to však rozmyslela a oznámila, že se seriál vrátí s druhou řadou v létě 2013. Tak se i stalo, Unforgettable si získal v průměru 1.4 rating a 8,23 milionů diváků a stal se nejlépe sledovaným nedělním programem v celkových divácích.

Rozhodnutí o obnovení znamená, že oba originální skriptové seriály CBS se vrátí i za rok. Druhým z nich je Under the Dome, který byl již v létě obnoven pro druhou sérii o třinácti epizodách. Kromě této dvojice stanice chystá také nové futuristické drama Extant z produkční dílny Stevena Spielberga. Podle všeho má (prozatím) jít pouze o minisérii.


Sledujete Unforgettable? Jak se vám líbila druhá řada? Jste rádi, že se seriál vrátí i za rok?

(Zdroj: THR)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Mandarina

Mandarina

Jednička byla o.k., chystám se na druhou a doufám, že neztratí na kvalitě.
před 10 roky
MountainLionet

MountainLionet

Osobně nevím, co od toho čekat. První řada se mi líbila moc, ale s příchodem druhé řady zmizel Roe a...
před 10 roky
Silencia

Silencia

Super! Škoda jen, že má seriál tak málo epizod. S druhou řadou kvalita strmě stoupla. Je sice pravda, že...
před 10 roky
Další články k tématu