25. 11. 2013

Charlie Sheen se chce usmířit s Chuckem Lorrem

Charlie Sheen se chce usmířit s Chuckem Lorrem

Jistě si všichni pamatujete, když byl Charlie Sheen před dvěma lety vyhozen ze seriálu Two and a Half Men (Dva a půl chlapa). Tenkrát veřejně urazil tvůrce seriálu Chucka Lorreho a další své nadřízené. Vyhazov se mu pochopitelně nelíbil, a tak se rozhodl vedení, včetně Lorreho, zažalovat o miliony dolarů.

Sotva celá věc utichla, Charlie ji znovu vytáhl. Tentokrát ovšem přiznává svou vinu a prosí za odpuštění. Na svém Twitteru zveřejnil příspěvěk, který je adresován samotnému Lorremu. Stojí v něm: „Ahoj Chucku, mám nápad, který si musíš vyslechnout poté, co se vám všem omluvím. Osobně.“ K tweetu připojil i fotku sošky, kterou seriál vyhrál v roce 2007 na People's Choice Awards. Vtipné na tom je, že Lorre není uživatelem Twitteru.

Sheenovo prozření přišlo jen pár dní poté, co porušil soudní příkaz. Se svou bývalou manželkou Brooke Mueller se soudí o jejich dvě děti. Ty byly dočasně svěřeny do péče bratra Muellerové, protože Brooke se o dvojčata nemůže starat sama. Loni v květnu totiž byla přijata na odvykací léčbu kvůli užívání drog; podle krevních testů už je ale sedm měsíců čistá. Soudkyně Sheenovi nařídila, aby se k případu nikde nevyjadřoval, on se ale neudržel. Opět se rozhodl vyjádřit své pocity skrze Twitter.

„Tak se podívejme, jestli jsem to dobře pochopil. Moji chlapci jsou teď v ohrožení a v obrovském nebezpečí. "Vychovává“ je stádo neschopných a oplzlých marionet, v čele s fetkou jménem Brooke, které všichni naletěli. Ale víte co, milá sociálko a soudkyně s vymytým mozkem? Sice jste mě dočasně umlčeli, ale pamatujte na má nevyslovená slova. Jestli se něco mým synům stane, tak poznáte, jaký doopravdy jsem. Milující otec. Já. – Charlie."

A v červnu tohoto roku se řešil další skandál, ve kterém měl Sheen údajně prsty. Tentokrát z prostředí jeho současného seriálu Anger Management, kde hraje hlavní roli. Herečka Selma Blair, která v seriálu byla od samého začátku, byla na jeho žádost propuštěna. S Blair se podle všechno nepohodl, protože neustále upozorňovala na jeho pracovní etiku, pozdní příchody a neprofesionalitu. To vyústilo v hádku a následný vyhazov herečky.


Jste fanoušky Charlieho Sheena? Jaký je váš názor na jeho chování?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Puoskari

Puoskari

Celkom ma začínajú baviť jeho hviezdne excesy oveľa viac, než jeho sit-comy...
před 10 roky
inekafe

inekafe

polovica jeho detí ani nevie, že je ich otec, tobôž aby on vedel o všetkých svojich deťoch :D
před 10 roky
Maarti

Maarti

Toho už by měli taky někam zavřít.. A jak je vidět, rodiče si nevybíráš :(
před 10 roky
Další články k tématu