26. 11. 2013

Prosincová epizoda NCIS: LA s Michelle Trachtenberg

Prosincová epizoda NCIS: LA s Michelle Trachtenberg

Michelle Trachtenberg, která se proslavila především díky hitům jako Gossip Girl a Buffy, přemožitelka upírů, bude hostovat v 5. řadě seriálu Námořní vyšetřovací služba L. A..

Její postava se jmenuje Lily a je to inteligetní a duchaplná environmentalistka / soukromá kuchařka, které doslova změní život, když se k ní domů někdo vloupe. A i přesto, že bude muset čelit nebezpečným následkům, udělá vše proto, aby na sobě nedala nic znát.

“Jsme nadšení, že se nám podařilo dostat Michelle do naší show” sdělil tvůrce Shane Brennan. Je to velmi intenzivní epizoda, která svede dohromady Michelle s Callenem a Samem, a můžeme ji označit jako prozatím nejakčnější, kterou jsme v této sezóně natočili.”

NCIS: Los Angeles si drží průměrnou sledovanost 14 milionů diváků a rating 2.4. Díl, ve kterém se Michelle objeví, se bude vysílat 17. prosince 2013.


Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
calipsso

calipsso

Michelle je strašně krásná..těším se ten díl :-)
před 10 roky
Maarti

Maarti

Jéé, tak to jsem zvědavá, už jsem ji dlouho nikde neviděla, na ten díl se moc těším :)
před 10 roky
mischell.michaela

mischell.michaela

jsem ráda, že se tvůrci konečně rozhodli obsadit do aspoň jedné epizody někoho charismatického na koho se dá...
před 10 roky
Další články k tématu