23. 1. 2014

FOX nabídne komedii od Stevena Spielberga a nové drama

FOX nabídne komedii od Stevena Spielberga a nové drama

Americká televize FOX si objednala pilotní epizodu komediální soapky od Stevena Spielberga a nové drama, které se soustředí na obchodování se zbraněmi.

Red Band Society je komediální soapka o skupině teenagerů, kteří se pravidelně setkávají s pacienty na dětském oddělení nemocnice a stávají se přáteli a svou náhradní rodinou.

Spielberg bude společně s Margaret Nagle (Boardwalk Empire), Justinem Falveyem (Under the Dome), Darrylem Frankem (Under the Dome) a Sergio Aguerem výkonným producentem. Stanice si k pilotní epizodě objednala ještě další návrhy na pokračování.

Runner je drama, které vás ponoří do drsného světa zbraní skrze ženský pohled. Po nečekané situaci se Lauren Marks dozví, že její manžel není tím, kým si myslela, že je. Při hledání pravdy se zaplete do mexicko-americké teroristické vál­ky.

Za seriálem stojí spisovatel Michael Cooney. Kim Moses a Ian Sander budou výkonnými producenty společně s Peterem Hortonem. Drama také přijalo závazek pro případnou výrobu letos v létě mimo sezónu.


Co říkáte na plánovanou novinku od Spielberga, zaujala vás? Nebo dáte raději na drama o obchodování se zbraněmi?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Jack.Gibbs

Jack.Gibbs

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Maarti

Maarti

Runner mi trochu připomíná Red Widow..
před 10 roky
Další články k tématu