31. 10. 2012

FOX hledá novou úspěšnou komedii

FOX hledá novou úspěšnou komedii

Dnes se ve zkratce podíváme na komediální projekty, které si pro příští sezónu objednala stanice FOX. Ta se po svém fiasku se zrušeným/obnoveným Breaking In drží spíše stranou (co se týče komedií), spíš rozvíjí svá hodinová dramata. Nicméně to se může příští rok změnit, stanice má spoustu projektů, mezi kterými může vybírat.

Opět nám po přečtení nezapomeňte, říct, jestli vám něco přijde jako trapná kopie úspěšnější stálice, nebo jestli vás něco zaujalo a chtěli byste to vidět na svých obrazovkách :)

All Grown Up

Tento projekt se označuje jako „Toy Story – 15 years later“ (Příběh hraček – patnáct let poté). Jde o komedii o mladíkovi, který dostane padáka, nastěhuje se zpátky ke svým rodičům a dostane se zpátky na nohy pomocí svých dětských hraček, které najednou oživnou.

The Commuters

FOX si objednala scénář k projektu, ve kterém se rozdílná skupinka spolupracovníků sblíží během společné každodenní jízdy z New Jersey do New Yorku. Komedie je od Steva Dildariana, tvůrce seriálu The Life and Times of Tim.

The B Team

Pětici loserů už vůbec nebaví, že je každý jen využívá a dělá si z nich srandu. Skupina se proto spojí a vytvoří reálnou verzi The Avengers. Bohužel ovšem postrádají jakékoliv superschopnosti, takže musí spoléhat pouze na svou inteligenci, aby vyzráli nad těmi, kteří využívají bezmocné.

Nepojmenovaný projekt

Skupinka detektivů na okrsku na kraji New York City. Detektiva ve vedení si zahraje komik Andy Samberg (na obrázku). Víc informací není zatím k dispozici. Projekt je od tvůrčího dua Mika Schura a Dana Goora, kteří stojí za NBC komedií Parks and Recreation.

Nepojmenovaný projekt

Steve Carell sedá do producentského křesla s bezejmenným projektem, kde hlavní role připadne Jasonovi Jonesovi. Půjde o úspěšného svobodného chlápka, který žije na Manhattanu. Ten za celý život nechtěl rodinu, nyní mu ale jeho sestra svěří své dvě děti, protože je odvelena zpět do aktivní služby.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Gingy

Gingy

Tak akorát tak ten poslední připomíná dost filmů, kdy někdo ,,podědil" děti svých příbuzných, uvidíme,...
před 11 roky
Seraphine313

Seraphine313

No tak.. to první.. jako vážně? Vypadá to jako hrozná blbost... The Commuters je spíš námět na film, ale tak...
před 11 roky
Seraphine313

Seraphine313

Kick-Ass: Nářez? Mně se to taky hned vybavilo...
před 11 roky
Další články k tématu