13. 3. 2014

Caleb se vrací do Pretty Little Liars!

Caleb se vrací do Pretty Little Liars!

Z Rosewoodu do Ravenswoodu a pak hned zase zpátky domů. Tak vypadá herecká cesta Tylera Blackburna. Stanice ABC Family oznámila, že herec, který si odskočil střihnout Caleba ve spin-offu k Pretty Little Liars (Prolhané krásky), se v páté sérii vrátí opět jako hlavní postava.

V oznámení je sděleno, že se Blackburn vrátí jako Caleb Rivers „na začátku sezóny“. Prozatím nevíme žádné konkrétní údaje o tom, jak jeho návrat bude probíhat, nicméně je jasné, že opět zasáhne do života své bývalé přítelkyně Hanny (Ashley Benson) a ostatních Lhářek.

Oliver Goldstick, výkonný producent seriálu, se ke Calebově návratu vyjádřil v tom smyslu, že jde o „milé shledání“. Prozatím nebylo oznámeno, zda se v Pretty Little Liars objeví i nějaké další hlavní postavy z Ravenswoodu.

ABC Family zrušila Ravenswood v půlce února po pouhých deseti epizodách. Projekt loni přeskočil pilotovou fázi a dostal přímou objednávku na seriál. Nikdy se z něj však nestal sledovanostní tahoun stanice, nenásledoval stopy svého staršího kolegy. První série skončila se sledovaností 1,4 milionů diváků.

PLL ukončí současnou čtvrtou řadu již příští týden, 18. března. Pátá série se začne vysílat 10. června.


Doufali jste, že se po zrušení Ravenswoodu Caleb vrátí zpět do Lhářek? Máte z tohoto rozhodnutí radost, nebo už vám v seriálu ani neschází?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
Klik

Klik

Ano, na to som si spomenula, ale Jake sa dlho v PLL nezohrial. Povedala by som rýchlo prišiel a...
před 10 roky
Ivy

Ivy

a pár sérií předtím to bylo Aria, Jason, Ezra :D
před 10 roky
svitaann9

svitaann9

jenom by mě zajímalo jak chce vysvětlit proč si tak najednou dojede zpátky. i když zrušili ravenswood...
před 10 roky
Další články k tématu