3. 7. 2013

Pretty Little Liars: 10 nejšílenějších momentů

Pretty Little Liars: 10 nejšílenějších momentů

Čtvrtá série populárních Pretty Little Liars (Prolhané krásky) je již pořádně rozjetá. Seriál byl navíc před pár měsíci obnoven pro pátou sérii, proto se dá předpokládat, že nebude nouze o spoustu dalších šokujících zvratů a událostí.

Seriál je proslavený svými zápletkami, twisty a vyústěními, díky kterým fanouškům často padne brada na zem (ať už je to z jakéhokoliv důvodu).

Webová stránka TV Guide sestavila desítku těch nejšílenějších momentů, které jim seriál do této chvíle nabídnul.

Pojďme se tedy podívat zpátky do minulosti na to, co všechno už máme za sebou:

1. Temná komora slídilova (2×09)

Po troše pátrání Spencer a Emily odhalí, že Jason využívá svou kůlnu jako temnou komoru, kde vyvolává desítky fotek spící Arie. Jason se samozřejmě brání tím, že není nejšílenější člověk na světě a že tyto fotky pořídila Alison. Prostě jen chtěl dát Arii zarámovaný obrázek jedné z těchto děsivých fotek. To je přece to, po čem vždycky toužila…

2. Jídlo s červíky (2×16)

Po těžké noci se lhářky sejdou u Spencer a objednají si jídlo. Bohužel, místo knedlíčků se uvnitř obalu nachází živí červi! „Takto vypadá živá návnada. Teď jsme si rovni, "bitches“. Trošku se nabízí otázka, jak „A“ stihl/a doběhnout do čínské restaurace.

3. Sbohem, bratříčku (2×22)

Ariin emo zlodějský a kluky mlátící bráška konečně dojde do puberty, když ho Arie chytne při holení. Škoda jen, že nezůstal na scéně tak dlouho, aby to stihli oslavit. Mikea totiž od té doby nikdo neviděl. Občas se o něm někdo zmíní, ale je zvláštní, že nikoho netrápí fakt, že pravděpodobně nechodí do školy, nebo že nestojí za svou ségrou, když ji skoro obviní z vraždy. Nicméně Mike se vrátí příští týden, pokud to někoho ještě vůbec zajímá.

4. Ta d*vka vidí! (3×02)

Poté, co Jennina operace na vrácení zraku údajně selže, se dívka potácí po škole a účelně naráží do lidí. Holkám ale dojde, že tu něco smrdí, a nakonec Jennu odhalí, když se skryjí na holčičích záchodcích. Ariina reakce je k nezaplacení :-D

5. Hadí útok (3×11)

Tady to vypadalo, jako by se někdo inspiroval Voldemortovou knihou. Když Spencer pomáhá CeCe s její show, „A“ ji uvězní v kabince s hadem, který má velké chutě na lidskou krev. Spencer si může vyřvat plíce, než CeCe přijde k záchraně a umlátí zvířátko nohou figuríny.

6. Všichni duchové (3×13)

Hannina máma Ashley je známá těmi nejhoršími zápletkami v celé PLL historii, ovšem tahle je na špici:

Během Halloweenu se objeví malá holčička, která hledá svou mámu a říká něco o hádce se svou sestrou. Ashley je velmi zodpovědná a nechá holčičku samotnou v místnosti. Když se vrátí, holčička není k nalezení, protože je samozřejmě duch! To přece dává smysl, no ne? Protože i když Lhářky zcela určitě nejsou nadpřirozený seriál, během Halloweenu je možné všechno.

7. Meredith vs. Aria (3×16)

Bývalá milenka Byrona, Meredith, nabídne Arii speciální léčivý čaj. Když ji Ali navštíví, aby ji varovala (byl to sen?), Aria vylije čaj a uvědomí si, že je zamčená ve svém pokoji. Ze zrcadla si vyrobí nůž a pokusí se utéct, ale Meredith ji knockoutuje do bezvědomí. Když jí na pomoc přijdou ostatní lhářky, Meredith je zamkne ve sklepě, kde leží i Ariino tělo. Potom, než si diváci uvědomí, co se to sakra děje, se domů vrátí Byron a Meredith najednou zmizí navždy, už nikdy se o ní nikdo nezmíní. Prostě další normální den v Rosewoodu.

8. Pilotka (3×24)

„Červený plášť“ rozhodne řídit letadlo ve snaze lhářky mírně orestovat. Víme, že se Ali učila létat, to je přece v současnosti nezbytná výbava každého teenagera. Znamená to, že je naživu? Každopádně je tu otázka, odkud se ta mladá pilotka vzala? A proč prostě nejely holky autem?

9. Pták-kanibal (4×02)

Tohle nebyl jen tak obyčejný pták, tenhle dokázal zazpívat telefonní číslo! Místo toho, aby se „A“ slitoval/a a ptáček mohl odletět na svobodu, Tippi je potrestána tím, že se jí „A“ snaží nakrmit nešťastným kamarádem.

10. Vše, co mají na sobě (každá série, každá epizoda)

Seriálu se nějakým způsobem dovedlo docílit toho, že móda je zde ještě šílenější, než samotné zápletky. Ať už jde třeba o ptáka ve vlasech, nebo Tobyho drsný styl. Jinak se to v pasťáku nevede.


Souhlasíte se zmíněnou desítkou? Nebo máte další hrstku šíleností, které nám během uplynulých tří let Lhářky naservírovaly?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
MonnOharkova

MonnOharkova

Jak tady hodně z vás psalo o té módě, tak si myslím, že to není nic nereálného, jelikož tento...
před 10 roky
this.is.me

this.is.me

A co takhle scéna s "A ceraliemi" v epizodě Družička (2x10)? To jako A došel/došla do...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no on je ten seriál celý takový. to máte takový kolotoč. holky začnou někoho podezřívat, několik epizod na...
před 10 roky
Další články k tématu