4. 6. 2015

Pretty Little Liars: A už ví, že je A

V úterý večer začala na stanici ABC Family nová, již šestá série Pretty Little Liars (Prolhané krásky). Zatím co fanoušci stále neví, kdo je „A“ a kolik času zbývá do odhalení jeho/její identity, alespoň někdo už má jasno.

Tvůrkyně a producentka I. Marlene King na svém Twitteru dnes napsala zajímavou informaci:

„Tady máte střípek: "A“ konečně ví, že je „A“. #SezonaOdpovedi"


Minimálně jeden herec už má tedy jasno v tom, že jeho postava skutečně skrývá tajnou identitu záhadného „A“. Po 121 odvysílaných epizodách je to slušný pokrok, no ne? :-)

Pretty Little Liars aktuálně vysílají v úterní večery nové epizody šesté řady, v létě nás budou bavit až do začátku srpna, kdy bude následovat tradiční pauza ve vysílání. Prozatím nebylo oznámeno, kolika sérií se Lhářky dočkají. Seriál byl v červnu loňského roku prodloužen pro šestou i sedmou sérii, ve vysílání tak zůstane nejméně do roku 2017.


Máte své tipy na „A“? Kdy myslíte, že se dozvíme jeho/její totožnost? Kolik sérií Lhářek byste ještě rádi viděli?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
vega

vega

mna tento serial niekedy bavi a niekedy nie lebo je pravda ze to tam uz dost motaju.. takze mne by stacila...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Tipů mám hodně a jsem zvědavá kdo to bude
před 8 roky
apolenkakrasna

apolenkakrasna

Také jsem zvědavá kdo to bude
před 8 roky
Další články k tématu