6. 5. 2014

Da Vinciho budou démoni strašit i nadále!

Da Vinciho budou démoni strašit i nadále!

Starz obnovila své historické fantasy drama Da Vinci's Demons pro třetí sérii! Stalo se tak po odvysílání sedmi z deseti epizod druhé řady. Seriál z pera Davida S. Goyera se vrátí s novými epizodami v roce 2015.

Třetí řada přivítá nového showrunnera. Tuto pozici si vezme na starost John Shiban, který bude zároveň vykonávat funkci výkonného producenta. Goyer, který kromě Da Vinciho zvládá tvořit další filmové a seriálové projekty, zůstane na postu výkonného producenta.

„Jsem velmi pyšný na tento moderní pohled na nekonečně fascinujícího Leonarda da Vinci. Všichni od scenáristů, režisérů, herců až po štáb jsou nepostradatelní a budou pokračovat tam, kam směřujeme,“ řekl Goyer. „Jsem už nějaký čas fanouškem Johnovy práce a jsem nadšený, že můžeme přidat jeho hlas do celkového mixu.“

Shiban má u Starz rozdělaný ještě jiný projekt – drama Blackbirds, které je adaptací románů Chucka Wendiga. Projekt je ve fázi psaní scénáře, která u Starz obvykle končí objednávkou celé série.

Prodloužení seriálu není žádným překvapením. Druhá série má v průměru 3,7 milionů diváků týdně. Natáčení třetí řady začne ve Walesu již na konci jara.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
sgjoli

sgjoli

Tak to mám moc velkou radost, Da Vinci's Demons je moje oblíbená záležitost. :-)
před 10 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Dobrý seriál, že bych na něj měl přímo závislosti se říci nedá, ale z prodloužení mám radost, ...
před 10 roky
Verrush

Verrush

Tak to je skvělá zpráva! Mám ten seriál moc ráda :)
před 10 roky
Další články k tématu