5. 10. 2013

Simpsonovi budou pokračovat i nadále - v přelomové sezóně

Simpsonovi budou pokračovat i nadále - v přelomové sezóně

Stanice Fox několik dní po obnovení Sleepy Hollow potěšila fanoušky dalším obnovením. Tentokrát nejde o novinku, ale o známou stálici, která diváky provází už pětadvacet let.

Simpsonovi se táhnou televizní historií už tak dlouho, že dosáhli na titul nejdelší animovaný seriál vůbec. Stanice FOX, i přes neustále se snižující sledovanost a sílící negativní ohlasy fanoušků, se rozhodla nadělit tomuto veteránovi další, v pořadí už šestadvacátou sezónu.

Simpsonovi se po více než čtvrtstoletí pořád zapisují do myslí a srdcí fanoušků způsobem, který přesahuje roky, jazykové i kulturní bariéry. Tento průlomový seriál není jen nejdéle běžící skriptový seriál v televizní historii (což není úplně pravda, jsou delší, třeba Gunsmoke nebo Doctor Who – pozn. red.), je to také jeden z nejlepších sitcomů všech dob a já se těším na další výjimečnou sezónu. řekl Kevin Reilly, šéf zábavy na FOXu.

Možná si říkáte, proč se tak děje a čím se nová sezóna může odlišit od těch předcházejících. Vězte ale, že na obě otázky má stanice odpověď. Co se týká děje, před pár dny producent seriálu Al Jean odhalil, že (pravděpodobně) v nejnovější sezóně zemře významná postava. Dal i nápovědu – herec, který postavu namluvil, za ni dostal cenu Emmy. To by pro seriál byl opravdu milník, protože se to v jeho historii událo pouze jednou.

Co se týká té první otázky, na stanici pravděpodobně převládne stránka finanční. V zákulisí se hovoří o tom, že ohledně Simpsonů se chystá velká syndikace (v podstatě odprodej vysílacích práv), pravděpodobně tedy jedné z velkých stanic – AMC, TNT nebo USA Network. Sezóna navíc by tak znamenala jen další výdělek.


Jak to vidíte vy? Těšíte se na další příhody žluté rodinky?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
richardguth

richardguth

to si pište že to bude Simpson kdo zemře psali to na blesk.cz psali to na idnes.cz akorát že sem trochu...
před 10 roky
inekafe

inekafe

akože zomrie niekto z pätice Homer/Marge/Bart/Líza/Maggie? prosím ťa, nepíš tu bludy :)
před 10 roky
Seraphine313

Seraphine313

Zrovna jsem projížděl seznam lidí, co dostali Emmy za dabování postavy v Simpsonech... a není jich moc....
před 10 roky
Další články k tématu