8. 5. 2014

Fox se s tím nepáře, novinky ruší hromadně!

Fox se s tím nepáře, novinky ruší hromadně!

Včerejší noc znamenala konečnou hned pro čtyři novinky stanice Fox! Žádný seriál, který se po první sérii odporoučí do seriálového nebe, však není vyloženě překvapením. Fanoušci se na tuto chvíli připravovali už pár týdnů, jelikož trojice měla nízké ratingy a mizivou sledovanost.

Zmíněným kvartetem jsou seriály Dads, Enlisted, Surviving Jack a Rake. Rušení přichází den poté, co stanice objednala pro sezónu 2014/15 nová dramata Red Band Society a Empire. Z novinek, které Fox objednala pro letošní sezónu, se tak na podzim vrátí pouze Brooklyn Nine-Nine a Sleepy Hollow!

Dads od začátku nebyl žádný hit. Seriál získával v číslech sledovanost za sedm dní v průměru 4,1 milionů a rating 1.7. Komedie se navíc rozloučila již dříve v sezóně, aby udělala místo jiným.

Enlisted byl jednou z nejlépe hodnocených komedií, nad kterou kritici jásali. Stanice ji však pohřbila v páteční večery, když navíc posunula premiéru z listopadu na midseason. Rating 0.7 z pátečních večerů vyšplhal v celkových číslech z DVR na 1.2. Fanouškům může být malou útěchou, že Geoff Stults a Parker Young mají hlavní roli v CBS pilotu Cuz-Bros.

Surviving Jack získal v programu místo po American Idolu. Nicméně v době, kdy se vyřazovací show zkrátila na půlhodinu, už měl Idol dost nízké ratingy, Jack z nich tedy moc netěžil. Poslední týdny jeho rating klesl na 1.0, což je pod únosnou hranici.

Druhá série pro Rake nebyla ve hvězdách od začátku. Jasným ukazatelem pak byl přesun na páteční a poté sobotní večery a následné odebrání seriálu z programu. Přitom to měl být hit. Stanice seriál vyhrála v konkurenčním boji, navíc do něj přilákala hvězdu Grega Kinneara poté, co předtím odmítl několik nabídek.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
eve.blog

eve.blog

Surviving Jack byl dobrý!:)..Akorát špatné programové načasování:/
před 10 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Tak ani jedno z těchto zrušení mě nemrzi, avšak vadí mi zrušení Urbana - Almost Human.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Co, proboha, kritici viděli na Enlisted?
před 9 roky
Další články k tématu