10. 5. 2012

FOX (zatím) lehce ruší, obnovuje a novinkuje

FOX (zatím) lehce ruší, obnovuje a novinkuje

Stanice FOX včera v noci dala zelenou druhé řadě Touch.

Toto štěstí nemají novinky Alcatraz a The Finder, které tuto sezónu končí. Alcatraz už odvysílal všechny epizody, The Findera čeká finále tento pátek.

FOX se zde ale nezastavil. Se zprávami o rušení/prodlu­žování přišel ruku v ruce také výběr pěti pilotů – třech komedií a dvou dramat.

The Mindy Project je komedie o ženě typu Bridget Jones, která se snaží dát pod kontrolu osobní i pracovní život. Hraje Mindy Kaling (The Office).

The Following je drama/thriller o sériovém vrahovi (James Purefoy), který si prostřednictvím moderních technologií založí vlastní kult zabijáků. Chytit se ho snaží bývalý agent FBI (Kevin Bacon).

Ben & Kate je sitcom o upjaté matce (Dakota Johnson), ke které se nastěhuje její bratr (Nat Faxon), aby jí pomohl vychovávat její dceru. Sitcom se původně jmenoval Ben Fox Is My Manny.

The Goodwin Games je komedie o třech sourozencích, kteří se musí znovushledat, aby mohli získat dědictví svého zesnulého otce.

The Mob Doctor se soustředí na doktora, který pracuje nejen v prestižní nemocnici v Chicagu, ale také pro chicagskou mafii.

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře45zobraz všech 45 příspěvků
Delltar

Delltar

Sem si mohl myslet, že Findera Foxnou, škoda.
před 12 roky
VanThomass

VanThomass

Od Alcatrazu asi většina čekala trochu něco jinýho, proto vesměs zklamání nebo rozpačitost, ale tak mohli...
před 12 roky
Anti~

Anti~

Vážně škoda Findera. Podlě mě to byl skvělý seriál. Snad ho obnoví :-(
před 11 roky
Další články k tématu