8. 5. 2014

CW obnovuje, ruší a objednává!

CW obnovuje, ruší a objednává!

Stanice CW dnes večer připravila pro své fanoušky nejeden velký šok! Dočkali jsme se několikanásobného obnovování, rušení i objednávání novinek pro sezónu 2014/15.

Začněme s dobrými zprávami. Oddechnout si můžou fanoušci Beauty and the Beast, Hart of Dixie a novinky The 100. Všechny tři seriály se od CW dočkaly oficiální objednávky nových sérií. Pro Beauty to znamená třetí řadu, Hart se dočká už čtvrté a The 100 se vrátí v řadě druhé.

Překvapením je zde především první zmíněný seriál. Beauty and the Beast musel po přesunu v programu, kdy se po první sérii rozloučil se slotem po The Vampire Diaries, potýkat s kontinuálně nízkými ratingy (0.3). Seriál byl dokonce posunut z programu hlavní sezóny, zbylé epizody druhé řady budou odvysílány v létě.

The 100 se podle prvních informací vrátí se zkrácenou třináctiepizodní druhou řadou.

Naopak smutnit můžete vy, kteří jste přišli na chuť seriálům The Carrie Diaries, Star-Crossed a The Tomorrow People. Všechny tři v letošní sezóně končí a žádné zrušení není velkým překvapením. Carrie skončila již před pár měsíci, v pátečním slotu měla nízké ratingy (i když shodné s Beauty and the Beast). Star-Crossed byl nasazen později v sezóně a nikdy si nedokázal získat dost velký počet fanoušků. Ten samý případ platí také pro The Tomorrow People. Jeden z raných favoritů stanice po nadějném startu začal ve sledovanosti prudce klesat. Tento týden skončila první série, díl získal rating pouze 0.4.

Kromě odtajnění osudů této šestice stanice také zveřejnila, které piloty byly vybrány pro seriál. Jak se dalo očekávat, objednávku získal spin-off Arrowa s názvem The Flash, dále iZombie od Roba Thomase, Jane the Virgin a The Messengers.

The Flash není překvapením. Projekt od svého oznámení získal pozitivní ohlas ze strany kritiků i fanoušků. Od představení hlavní postavy Barryho Allena v Arrow pak již fanoušci čekali pouze na oficiální oznámení nového seriálu, který bude vznikat pod taktovkou tvůrců Arrowa.

iZombie pochází z pera tvůrce Veronicy Mars. Půjde o adaptaci stejnojmenného DC komiksu. V hlavní roli se objeví zombie studentka, která vezme místo v kanceláři koronera. Zde bude mít přístup k mozkům, které musí jíst, aby si udržela svou lidskost. Nicméně se všemi mozky, které pozře, získá zároveň vzpomínky těchto mrtvol. Dívka ve spolupráci s detektivem řeší případy vražd, aby utišila hlasy ve své hlavě.

The Messengers je drama o skupince zdánlivých cizinců, kteří zemřou kvůli tajemném energetickém pulsu, který zapříčiní náraz tajemného objektu na Zem. Tito lidé se následně dozví, že byli vybráni, aby zabránili apokalypse. Scénáře se ujal Eoghan O'Donnell (Teen Wolf).

Jane the Virgin je adaptací venezuelské telenovely. Jde o příběh těžce pracující, nábožensky založené mladé Latinoameričanky, která je shodou náhod oplodněna. Tímto seriálem se CW vrací ke spolupráci s Jennie Snyder Urman, bývalou showrunnerkou seriálů 90210 a Emily Owens M.D.. Podle prvních informací bude Jane páteční náhradou za The Carrie Diaries.

Další piloty včetně spin-offu k Supernatural už pro seriál objednány nebudou. Stanice je oficiálně zamítla.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře57zobraz všech 57 příspěvků
Ragnarok8

Ragnarok8

Tomorrow mě hodně mrzí, ten seriál mě vážně zaujal a těšil jsem se co a jak bude dál, no což je konec....
před 10 roky
Leeuska

Leeuska

Jsem ráda, že alespoň The 100 je prodlouženo, když mi Carrie a Tomorrow people zrušili. TTP byli bezva,...
před 10 roky
Brontofúzik

Brontofúzik

a to hlavne prečo obnovili Beauty and the Beast, pretože ten seriál je už o ničom, skončila som kdesi...
před 10 roky
Další články k tématu