8. 11. 2014

Hell on Wheels obnoven, konec v dohlednu

Hell on Wheels obnoven, konec v dohlednu

Stanice AMC oznámila, že svému historickému dramatu Hell on Wheels objedná pátou sérii. Je tu ale háček. Pátou řadou seriál skončí.

Jak bývá poslední dobou u AMC zvykem, poslední série bude opět rozdělena na dvě části. Prvních sedm epizod bude odvysíláno v létě 2015, dalších sedm dílů o rok později, tedy v létě 2016. Seriál byl letos zasazen na sobotní večery a čtvrtá série v tento den sklízí průměrnou sledovanost 3,4 milionu, což je překvapivě lepší výsledek, než když seriál běžel v neděli večer.

„Jsme rádi, že s pátou sérií Hell on Wheels můžeme dojít do cíle spolu s velkým a věrným obecenstvem, které cestovalo s Cullenem Bohannonem a jeho štábem tolik dlouhých let,“ řekl Charlie Collier, ředitel AMC.

Rozhodnutí o ukončení seriálu je překvapivé. Drama si vede se svou sledovaností 3,4 milionů mnohem lépe než jeho kolegové na stanici, kteří byli obnoveni pro druhé série, konkrétně Turn (2 miliony) a Halt and Catch Fire (1,3 milionu). V letnoším roce se seriál dostal do Top 20 dramat ze základních kabelovek (tzv. těch, co vysílají reklamu).


Jste rádi za obnovení? Těší vás, že seriál bude ve vysílání ještě další dva roky, i když ve zkrácené verzi? Věříte, že ho tvůrci uspokojivě ukončí?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
La.Volpe

La.Volpe

U AMC je to zvykem, stačí mrknout na 5.řadu Breaking Bad, kde je jedna série rozdělena do dvou let.
před 9 roky
ragelly

ragelly

Obnovili ho na jednu sérii, která bude rozdělená. Jak píše La.Volpe, AMC to má ve zvyku, viz Breaking Bad,...
před 9 roky
Alias

Alias

Ja viem, myslel som to ironicky. Pretože prakticky jedna séria rozdelená na dva roky je ako dve série....
před 9 roky
Další články k tématu