17. 1. 2015

Chuck bude Hrdinou!

Chuck bude Hrdinou!

Tak tohle je zpráva, která jistě potěší velké množství fanoušků. Patříte mezi ty, kteří stále truchlí nad ztrátou svého milovaného komediálního akčňáku Chuck? Pak se můžete začít radovat.

Představitel hlavní role, herec Zachary Levi, získal novou hlavní roli, první od roku 2012, kdy se Chuck rozloučil emotivním finále. Herec zůstává věrný stanici NBC; ujme se hlavní role v chystané letní minisérii Heroes: Reborn, která je pokračováním čtyřletého seriálu Heroes. Casting byl oznámen během TCA panelu stanice.

Detaily o Zacharyho postavě zůstávají stále v přísné tajnosti, bylo prozrazeno pouze to, že jde o klíčovou roli.

„Je jen málo značek, kterých bych byl rád součástí, a Heroes je jedna z nich,“ prozradil Levi. „Chuck mi dal příležitost využít různé síly, ale celý svět supersil, to je něco, co jsem vždycky chtěl prozkoumat.“

Zachary nicméně není ve světě superhrdinů žádným nováčkem, stihnul si již zahrát po boku Chrise Hemswortha ve filmu Thor: The Dark World.

Kromě Leviho se v minisérii objeví také Jack Coleman, který si zopakuje svou roli Noaha Bennetta. Bylo oznámeno, že by se v seriálu mohly objevit také další postavy, které známe z původního seriálu.


Chystáte se podívat na Heroes: Reborn? Jste nadšení z tohoto castingu stejně jako my? :-)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Salem

Salem

tak Zachary Quinta teď hraje v seriálu NBC tak třeba by to mohlo pomoc že by nějak něco malýho zahrál,...
před 9 roky
Cpt.Zoe

Cpt.Zoe

Mě se také moc líbilo, ale prostě mi chybí formát toho seriálu, postavy a taková ta oddychovka. Trochu...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já z toho tak nadšená nejsem. Ne proto, že Chucka jsem moc nemusela, ale protože jde o do jisté...
před 9 roky
Další články k tématu