9. 10. 2012

Dolph Lundgren bude hlavním hrdinou akční novinky Rescue 3

Dolph Lundgren bude hlavním hrdinou akční novinky Rescue 3

Nedávno se objevil v druhém pokračování hitu Postradatelní (The Expendables), ale příliš odpočinku si veterán akčních filmů Dolph Lundgren neužije. Podepsal totiž smlouvu s Emmett/Furla Films & Tower 18 Productions a má se ujmout hlavní role v dobrodružném akčním dramatu Rescue 3. V tuto chvíli je objednaná plná sezóna sestávající z 20 epizod, které budou mít premiéru na podzim 2013.

Plánovaná premiéra seriálu proběhne na podzim 2013. Distributor Tribune Broadcasting projektu zjevně věří, protože se zavázalo k jeho dvouleté objednávce. V segmentu akčních a dobrodružných seriálů je podle představitelů společnosti díra, kterou hodlají zaplnit.

Rescue 3 se bude odehrávat v jižní Kalifornii a hrdiny seriálu se stanou příslušníci elitní meziagenturní jednotky. Ta se bude skládat z těch nejlepších zástupců záchranářů, hasičů a pobřežní hlídky. V každé epizodě proběhne velká záchranná akce, do které se zapojí zástupci všech tří jednotek. Lundgren se připravuje na roli kapitána Johna Mathewse, hrdinu a muže, který celý svůj život strávil jako záchranář a hasič. Mathews dostaen na starost nově složený tým, který bdue zasahovat u těch nejhorších nehod v nejhorších podmínkách. Gregory J. Bonann (Pobřežní hlídka) je výkonným producentem, role tvůrce připadla v tomto ohledu poměrně nezkušené Tai Collins. Jim Thomas a John Thomas (Mise na Mars) se pak společně s ní postarají o scénář.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Dawe

Dawe

No uvidíme co z toho vyleze, ale hlavně aby to nedopadlo strašně jako Strážce spravedlnosti. :-D
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak jestli tohle bude mít úspěch, tak opravdu ztratím všechny iluze.
před 11 roky
megawir

megawir

Pročpak? Seriály o záchranářích mají lidi celkem rádi, ne? :) Bojíš se Dolpha?
před 11 roky
Další články k tématu