12. 8. 2015

Sarah Shahi se vrací do Person of Interest

Sarah Shahi se vrací do Person of Interest

Na letošní letní tiskové konferenci stanice CBS zazněla jedna velice potěšující zpráva – herečka Sarah Shahi se vrací do páté řady seriálu Person of Interest (Lovci zločinců)!

Sarah, jejíž postava Shaw byla v polovině čtvrté série postřelena, byla právě od konce minulého roku na mateřské. Na začátku března se jí pak narodila dvojčata – chlapec a dívka.

Výkonný producent Greg Plageman k této novince řekl, že návrat Shaw bude trvalejšího rázu: „Uvidíte ji na začátku série a jakmile ji uvidíte, už tam zůstane.“ Sama Sarah pak dodala: „Vracím se v září – napořád. Budu účinkovat asi v osmi nebo devíti epizodách.“

Co se týče toho, jak bude návrat Shaw zrealizován, odpověděla Sarah se smíchem, že „vůbec nemá ponětí, co a jak se stane.“ Těší se však na to, že se Shaw vrátí – hlavně teď, když je „tým Stroj“ v takové zoufalé situaci. Takže všechno zachrání? „Doufám! Příběh Shaw ještě neskončil, a tak je dobře, že se vrací,“ uvedla dále.

Jak určitě víte, pátá série Person of Interest bude zkrácená a do vysílání se dostane až v midseason. Nina Tassler, jedna z šéfek stanice CBS, řekla, že ještě není rozhodnuto, zdali těch třináct epizod bude závěrečných nebo zda se dočkáme i šesté série.


Těšíte se na návrat Shaw? Nebo jste tuto postavu neměli moc v lásce?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
andromache

andromache

Na to vymytí mozku jsem zvědavá taky :D. Ale co jsem tak četla, tak by jí s návratností vzpomínek...
před 8 roky
LucieKM

LucieKM

yes yeees YEEEES YEEEEEEEEEEEEEES !!!!!!!!!!! No need to say more.
před 8 roky
Squerago

Squerago

Alespon nekdo krasnej na koukani :D
před 8 roky
Další články k tématu