2. 3. 2016

HBO posouvá záhadu GoT na novou úroveň

HBO posouvá záhadu GoT na novou úroveň

Spekulace o nadcházející šesté řadě dramatu Game of Thrones (Hra o trůny) vrcholí. Fanoušci s napětím očekávají osudy svých oblíbených hrdinů. Internet zaplavují různé teorie o tom, co se stalo a co nás ještě čeká.

Stanice HBO nás poslední měsíce troluje o sto šest. Nejprve vyšel poster, na kterém je Jon Snow. Z prvních záběrů a fotografií ze šesté série jsme více zmatení než moudří. No a to ani nemluvíme o sérii posterů, na kterých jsou všechny hlavní postavy pod drnem.

Nyní ale kabelovka vytváří zcela novou úroveň:

„V letošním roce nebudeme dávat médiím kopie prvních epizod, a to nikde na světě,“ uvedl programový ředitel stanice Michael Lombardo. „Nevzniknou žádné kopie pro novinářské recenze.“

Tento krok je u HBO překvapivý, ale zároveň i pochopitelný. Stanice má ve zvyku pořádat novinářské předprojekce, kterých jsme se i my na SerialZone nejednou účastnili. Každopádně napětí, které seriál obklopuje, by se dalo krájet, takže není divu, že se z něj HBO, která jistě očekává rekordní sledovanost, snaží vytěžit maximum. Loni navíc start sezóny doprovázel skandál, kdy před premiérou unikly na internet první čtyři epizody.

Na návrat Game of Thrones si tak úplně celý svět bez výjimek musí počkat až do 24. dubna.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
abbs

abbs

Jojo tenhle krok chápu, navíc GoT si to může dovolit. Ale ježiš já už se nemůžu dočkat :D. Jsem jediná kdo...
před 8 roky
eliska.musilova

eliska.musilova

Po loňsku se to dá pochopit, ale tím nadkoukáním uniklých dílů si akorát fanoušci ublížili sami- museli pak...
před 8 roky
baborovanatali

baborovanatali

Sice nejsem žádná spoilerová puritánka a všechno si nechám servírovat přímo pod nos, ale jsem radši. Těším...
před 8 roky
Další články k tématu