16. 3. 2016

Person of Interest konečně zná datum návratu!

Person of Interest konečně zná datum návratu!

Nejen, že stanice CBS dnes zveřejnila zprávu, na kterou čekají fanoušci po celém světě dlouhé měsíce. Kromě pevného data návratu dramatu Person of Interest (Lovci zločinců) přichází také jeden nečekaný twist – seriál si budeme moct každý týden užívat ve dvojnásobné dávce.

Pátá série PoI začne na CBS v úterý 3. května. Seriál pak poběží vždy dvakrát týdně, každé pondělí a úterý od 22:00. Takovýto rozvrh bude platit až do finále, které je plánováno na 21. června.

Stanice stále odmítá potvrdit, že pátá řada PoI bude poslední. Všechny dostupné informace i vyjádření herců i tvůrců v rozhovorech tomu však nasvědčují.

Kromě Person of Interest stanice také prozradila, že zbytek poslední série Mike and Molly poběží od 25. dubna, pojedou vždy dvě nové epizody za sebou.

Podobně jako PoI se bude vysílat také druhá řada komedie The Odd Couple. Seriál se vrátí v pondělí 2. května a nové epizody bude vysílat jak v pondělky, tak i ve čtvrteční večery.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Konečně to prozradili, PoI mi moc chybělo :)
před 8 roky
Matuush

Matuush

Když už nebude šestka, tak alespoň bude dvojitá dávka týdně. Hehe A chvála bohu (ne CBS) konečně za to...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Chybělo,chybělo,ted už to nebude tak hrozné čekání.
před 8 roky
Další články k tématu