20. 5. 2016

Fox upravuje program, posouvá Bones na rok 2017

Fox upravuje program, posouvá Bones na rok 2017

Stanice Fox přichází pouhé čtyři dny po své Upfronts prezentaci s prvními změnami, které se týkají podzimního vysílacího plánu. Pokud se fanoušci těšili na poslední sérii Bones, tak mají smůlu. Na posledních 12 epizod si budou muset počkat o několik měsíců déle.

Krimi veterán Bones měl na Foxu běžet již od září ve čtvrtek večer od devíti hodin večer, kde mu předskokana měl dělat Rosewood. Nyní je ale všechno jinak.

Bones se posouvá až na začátek roku 2017 ve prospěch nadějné sportovní novinky Pitch, která původně měla odstartovat v midseason, ovšem ne ve čtvrtek, ale v úterý večer. Vypadá to, že Pitch je díky kladným prvotním ohlasům žhavým kandidátem na získání objednávky plnohodnotné série, což ovlivňuje nejen Bones, ale také revival Prison Breaku, který měl být na čtvrteční večer nasazen od zimy poté, co by skončil Bones.

Prison Break se tak z původně plánovaných čtvrtečních večerů přesnouvá na úterý, kde bude následovat hodinový komediální blok ve složení New Girl / Brooklyn Nine-Nine a The Mick. Časový plán se nemění, Prison Break bude nasazen na začátku příštího roku.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Janulka93

Janulka93

Tak vzhledem k posunutému konci mi to přijde i docela logické. Tak snad se rozloučí hezky. :)
před 7 roky
truelovevlasticka

truelovevlasticka

achjo PB až v zimě 2017? :o( nemůžu se dočkat Scofielda :o)
před 7 roky
Michalenka

Michalenka

Teď jsem nějak nestíhala sledovat Bones, tak aspoň mám více času na dokoukání:)
před 7 roky
Další články k tématu