14. 7. 2016

Community: Tvůrce tvrdí, že film bude

Community: Tvůrce tvrdí, že film bude

Tvůrce Dan Harmon se stále snaží naplnit jedno z přání jeho i fanoušků, a to natočení filmového zpracování, které bude pokračováním seriálu Community. V nedávném rozhovoru prozradil, že přemýšlí, že svůj kultovní seriál přenese na stříbrné plátno, ať to stojí, co to stojí.

„Uděláme z toho skvělý film. Opravdu ho natočíme. Musím jen ten projekt hodit na papír, udělat z Community film dle mých představ a mého svědomí,“ řekl Harmon. „Musím teď zjistit, kteří herci ze seriálu budou ochotni do toho jít se mnou. Bude těžké vynechat ty, kteří nebudou mít čas. Na druhou stranu, kdybych čekal, než se všichni seřadí a shodně prohlásí, že mají čas a chtějí do filmu jít, tak by to taky asi nebylo to nejlepší řešení.“

Tvůrcova nejistota pramení z toho, že většina herců ze seriálu se již upsala svým dalším televizním projektům. Mezi nimi jsou mimo jiné i Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Yvette Nicole Brown, Ken Jeong, John Oliver, Jonathan Banks a Keith David.

Na loňském Comic-Conu tvůrce prozradil, že plánem je s filmem chvíli počkat, aby si herci vyzkoušeli jiné projekty, a až po čase je oslovit, jestli by do filmu šli.


Co říkáte na nápad filmového pokračování Community? Dáte mu šanci?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ZombiePanda

ZombiePanda

Wow, takže #sixseasonsandamovie sa stane skutočnosťou !
před 7 roky
ESESEL

ESESEL

Už aby to bylo.
před 7 roky
Mik

Mik

BMS se dočkalo, tak Community to snad taky dopadne. Moc rád bych viděl pokračování.
před 7 roky
Další články k tématu