11. 7. 2012

Nová střípková nadílka!

Nová střípková nadílka!
  • Charisma Carpenter byla povýšena mezi hlavní postavy v The Lying Game. V seriálu se herečka objevuje jako biologická matka dvou hlavních hrdinek.
  • Emily bude mít nového chlapa. Hrdinka Revenge vytáhne drápky na britského herce Barry Sloana, který bude hrát Ethana, záhadného muže, který se pojí s Emilinou minulostí.
  • CBS objednává pilot od producentů Two and a Half Men. Projekt Ex-Men se soustředí na mladého kluka, který začne bydlet v krátkodobém pronájmu se skupinkou zkušených borců.
  • Iain Glen (Downton Abbey) bude hostovat v šesté epizodě třetí řady Haven. Ztvární muže, který byl 27 let uvězněn ve vlastním domě.
  • Comic-Con 2012 musí čelit prvnímu vážnému případu. Jednu z fanynek, která se snažila dostat dopředu fronty, přejelo auto. Pokud se tam někdy chystáte, tak opatrně!
  • Ve fotogalerii na facebookovské stránce SerialZone přibyla spousta plakátů, ať už ke Comic-Conu, nebo třeba k novým sériím. Nezapomeňte mrknout, takoví Game of Thrones nebo Spartacus vypadají přinejmenším zajímavě!
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
haroska

haroska

No ani mi neříkej, že Emily bude mít nového borce a Jake bude s tou káčou těhotnou?:(:D Co se týče...
před 11 roky
jelpetty

jelpetty

Na Revenge jsem tedy hodně zvědavá...
před 11 roky
Kahlan

Kahlan

tak Revenge zaujalo,len dúfam,že nebude moc chodiť s Emily-tá má byť s Jackom =D len otázka,s...
před 11 roky
Další články k tématu