avatar uživatele

gribko23

off
JménoJohny
Věk
BydlištěLiptovský Mikuláš, Slovensko
Twitter@jsebo1
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele gribko23
plakát
Hoď svišťom
26. března 2012
další názory k seriálu

Svišťovská oddychovka :)

Neviem ako vám ale mne sa to po 1. sérii zdá také nemastné neslané. Je to na jedno kopyto s Profesionálmi, Mafstory a Kutyilom, tím myslím, že humor je veľmi podobný (a nie vždy aj vtipný). Oproti konkurenčnej Zite na krku je to o trochu slabšie a zdá sa mi to také prvoplánové(čo tvorcu napadne to napíše do scenára). Herecké obsadenie je celkom OK. Výborne mi tam sedí Monika Hilmerová v podaní rozmaznanej Miušky a naopak nesadol mi Alexander Bárta v roli koktavého sedláka Ďura. I cez všetky slabiny hodnotím celkom kladne, fajn oddychovka no čakal som viac.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
60 %
plakát
Zita na krku
24. února 2012
další názory k seriálu

Zábavne šialené.

Neviem prečo tento seriál všetci odsudzujú, mne sa náhodou páči. Jasné že to nieje sitcom typu HIMYM alebo TBBT ale na slovenské pomery veľmi slušný seriál. Zita je tak úžasne šialená a s Markom tvoria dokonalý protiklad. Suded Adam od vedľa je tiež poriadne číslo a najlepšia postava v seriály je Zitina mama ktorá dáva také hlášky za ktoré by sa nemusela hanbiť ani Wolowitzova mama z TBBT. Jedine Iveta a Hugo sú postavy, čo mi moc nesadli. Začiatočné diely boli ešte trošku rozpačité ale potom to už bolo ono. Humor v Zite je lepší a určite menej stupidnejší ako napríklad v Profesionáloch alebo Hoď Svišťom. Podľa môjho názoru je Zita od doby Susedov konečne niečo zábavné pri čom sa dá zasmiať ale aj oddýchnuť. Pevne dúfam, že bude aj 2. séria.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Tajemství kruhu
23. února 2012
další názory k seriálu

Zatiaľ nič moc

Seriály s čarodejníckou tématikou ma vždy zaujímali. Keď som našiel tento seriál bol som nadšený a po 1. epizóde moja radosť neutíchala. TSC ma bavilo ešte asi 6 dielov a potom som si začal uvedomovať, že sa mi už ani nechce do nového dielu. Po nejakej 8 epizóde už kvalita klesá rapídne. Stále tam len obkecávajú a žiadna mágia ani akcia. Na začiatku dielu budete vedieť ako to skončí. Ďalej k postavám nič moc. Britt neverím ani jedno slovo a táto postava sa jej nehodí. Ostatné postavy priemerné, výnimkou je jedine Faye, tá je podľa mojho názoru super a je to asi aj jediný dôvod prečo to ešte pozerám a čakám, že sa to nejako rozbehne, ale čakám už moc dlho.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
2 $ocky
23. února 2012
další názory k seriálu

I like it !

Keď seriál začínal tak som si povedal, že ho porovnám s New Girl a po 3 epizódach sa rozhodnem ktorý sitkom budem sledovať. A môžem povedať, že dievčatá to vyhrali vo všetkých smeroch. Smejem sa 17 min s 20. Naopak na New Girl bol jeden smiešny moment za epizódu a aj na tom som sa len pousmial. Hlavnú dvojku si obľúbite po jednej epizóde a vedľajšie postavy Han, Earl, Oleg a nová Poľská susedka(Stiflerova mama) sú taktiež skvelé. Najviac sa mi páči Han s bláznivými nápadmi a Oleg s jeho sexuálnymi dvojzmyslami. S istotou môžem povedať, že 2 Broke Girls je najlepšia novinka-sitkom v roku 2011. Zatial dávam 90% a tých 10% si nechám na ďalšie série (ktoré určite budú).

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %