avatar uživatele

mesicnivila

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky mesicnivila
plakát
Já a robot
27. června 2017
další názory k seriálu

Almost Human

Po shlédnutí spoilerů na tento seriál jsem byla v rozpacích. Miluju však scifi, drama, detektivky a zdálo se mi, že zde vše naleznu. Zatím jsem viděla pouze první díl a seriál mne nadchnul. Je zde zatím vše, co jsem hledala. K zábavnému a tajuplnému seriálu se přidává i sympatické herecké obsazení.

Pokračování: Tak jsem se dodívala na celou sérii tohoto seriálu a je opravdu skvělý. Je naprostá škoda, že seriál byl zrušen. Zajímavý námět seriálu doplnili dobré herecké výkony. Dosud tam však chybí konec a je škoda, že seriál nemá pokračování.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
26. června 2017
další názory k seriálu

Shadowhunters

Celý zájem o tento seriál vznikl až po uveřejnění, že tvůrci nebudou pokračovat s dalšími díly filmu. Byla jsem velmi zklamaná, protože herecké obsazení, příběh a celkově dojem z toho filmu byl pro mě až nečekaný. Po uveřejnění hereckého obsazení tohoto seriálu, se míra mého zklamání stupňovala, protože musím říct, že prostě na herecké obsazení ve filmu to nemělo a stále nemá. Po prvních dílech seriálu jsem byla o to více zklamaná, protože nezvyk v děj, obsazení a hudbu byl veliký. Dala jsem tomuto seriálu pauzu a po nějaké době jsem jej sledovala znovu a když jsem dala šanci hercům a smířila se s obsazením, nakonec na mě seriál udělal dojem a stále jej sleduju. Knihy jsem nečetla, ale mám to v plánu jako letní čtení, protože po diskuzích s lidmi, kteří knihy četli, a tedy zjištění, že v seriálu je hodně změn oproti knihám, se na knihy velmi těším. I přes veškeré původní zklamání mě seriál zaujal, i když ne tak, jak jsem očekávala má u mě poměrně vysoké hodnocení. Mám však pocit, že některé díly sleduji pouze ze zvědavosti, jak příběh dopadně.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Poslední království
26. června 2017
další názory k seriálu

The Last Kingdom

Když jsem viděla Pilot, nebyla jsem si vůbec jistá, zda mě tento seriál osloví. Nakonec i přes některé až přespříliš drsné scény, se mi seriál nadmíru zalíbil. Historické seriály i filmy mám velmi ráda a zajímám se i o kvalitu bojových scén. Tento seriál v tomto velmi obstál, je kvalitně ztvárněn. Dějová linie seriálu je úžasná, i když místy si říkám, že je až nespravedlivé vůči hlavnímu hrdinovi, jak se mu stále nedaří a potýká se stále s různými podrazy. Kdyby to ale byla procházka růžovou zahradou, tak by nebylo o čem seriál točit. Herec ztvárnil hlavního hrdinu úžasně.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %