avatar uživatele

Annie.K

off
JménoAnnie
Věk26 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Annie.K
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
26. května 2013
další názory k seriálu

How I met your mother

Kdo je ta záhadná matka? Na tuto otázku se nyní ptají snad všichni fanoušci tohoto pořadu. Když procházím stránky na internetu vidím samé ankety a články o tom, koho diváci typují za tu tajemnou matku.
Seriál je nabitý skvělým humorem a dojemnými scénami, které často chytnou za srdce! :)
Herci dle mého názoru odvedli svoji práci na výbornou, zvlášť Neil Patrick Harris. Když jsem se na seriál totiž začala dívat tak by mě ANI ve snu nenapadlo, že je gay. A je to navíc i tak trochu ironie, když si srovnáte jeho a postavu Barneyho. Josh Radnor, který stvárnil postavu Teda se také vytáhnul a s postavou se skvěle zžil.
Díly jsou plné skvělých hlášek a vtipných situací. Prostě příběh o všedním životě několika lidí, podobně jako přátelé.
Nenapadá mě vlastně nic, co bych tak mohla tomuto seriálu vytknout, takže dávám 90%. ;)

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Hra o trůny
25. května 2013
další názory k seriálu

Nový fantasy hit

Když jsem se dozvěděla o seriálu Game of thrones, řekla jsem si, že se podívám na pár dílů jen tak pro zajímavost. Potom mě to ale vtáhlo a už nepustilo!
Každá série se mi zdá lepší a lepší, proto je tu ta úžasná výhoda, kdy si můžeme říct "Tohle vše jsme viděli, tak co přijde dál?" a ti, kteří o tomto seriálu..ehm..už "něco málo vědí", mohou s jistotou říct, že to bude super.
Překvapilo mne, jak moc jsou si kniha a seriál podobné. Ba i stejné. Zajímavé však je, že už dočítám asi 95 stranu knihy (což sice není moc na to, jak je tlustá) a pořád to má své kouzlo. Inu, jak píše autor v závěrečném poděkování "Ďábel je v detailech", což je asi důvod, proč mě kniha tak moc baví.
Jinak musím vychválit úvodní znělku! Opravdu jsem se dlouho neshledala s takovou chytlavou a přitom tak výstižnou znělkou, jako má právě Game of Thrones.
Jediné, co bych vytknula je to, že se tam děje spoustu věcí spousty lidem jejichž osudy se pomalu proplétají, což je skvělé, ale často se mi stávalo, že jsem si pustila jeden díl třeba po dvou týdnech a už jsem měla problémy, vybavit si některá jména, která padla při rozhovoru náhodných postav. Není to však úplně tragické.
Seriálu dávám 90%! :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %