22. 3. 2018

Den v seriálech: Preacher, Roseanne, AHS, Doctorka a další

Den v seriálech: Preacher, Roseanne, AHS, Doctorka a další

20. března 2018

Castingy

Sophie Okonedo, Rebecca Benson (Game of Thrones), Arinze Kene, Marc Warren a Rufus Jones doplňují obsazení dramatu Flack od stanice Pop.
Adam Croasdell
(Reign) a Prema Cruz (Mozart in the Jungle) se přidávají ke třetí řadě dramatu Preacher od AMC, a to v rolích Eccariuse a Madame Boyd.
Ione Skye byla obsazena do stálé role v komedii Camping od HBO.
Allison Williams (Get Out) získala roli ve třetí sérii Series of Unfortunate Events, A. K seriálu se připojuje v tajné roli.
Kathy Bates, Sarah Paulson a Evan Peters se vrátí v hlavních rolích osmé série American Horror Story.

Herci míří do pilotů

Julie Klausner získala hlavní roli v komedii So Close od NBC.
• Sindbad ztvární hlavní roli v komedii Rel od Foxu. Pilot dále přeobsazuje hlavní ženskou roli, kterou získala Jess Hilarious (Jessica Moore), která nahrají Angel Laketu Moore.
Raúl Castillo (Looking) byl obsazen do hlavní role v hudebním dramatu Mixtape od Foxu.
Nikki M. James (BrainDead) získala stálou roli v nepojmenovaném právnickém dramatu od Foxu.
Ashley Williams (The Jim Gaffigan Show), James Earl (Scream Queens) a Daniel Stern (Home Alone) byli obsazeni do stálých rolí v komedii Dan the Weatherman od Foxu.
Julie Hagerty (Noelle) a Cameron Boyce (Descendants) dostali stálé role v komedii Steps od ABC.

Nové projekty

• E! objednává pilot k hodinové dramedy Juicy Stories. Jde o příběh o tom, jak dvě mladé ženy (dvacátnice) založily ikonickou teplákovku Juicy a proměnily svou počáteční investici 200 dolarů v miliardový byznys. Příběh se inspiruje životy Skaist-Levy a Gely Nash-Taylor. Hrdinky vytvářely oblečení, dělaly chyby, rodily děti… a podařilo se jim vytvořit jenu z nejikoničtějších značek 90. let.

BBC má hned čtyři nové seriály:

• Špionážní thriller The Capture začíná zatčením nevinného muže a vyústí v propletenou konspiraci zmanipulovaných důkazů.

Thirteen je šestidílná minisérie. Hlavní hrdinkou je zámožná šedesátiletá dáma, která se bezhlavě zamiluje do o 25 let mladšího muže. Seriál sleduje, jaké důsledky má jejich prohlubující se nekonvenční vztah na ostatní členy její rodiny.

• Drama Dark Mon£y se točí okolo běžné londýnské rodiny, která se rozhodne přijmout úplatek uznávaného režiséra, aby držela jazyk za zuby ohledně zneužívání jejich nejmladšího syna. I když je stíhá vina, věří, že tyto peníze pomůžou rodině zahojit rány a překonat toto složité období. Šrámy na duši však jsou hodně hluboké.

• Poslední je Elizabeth Is Missing podle bestselleru od Emmy Healey a točí se okolo ženy, která bojuje s demencí. Když se její nejlepší kamarádka Elizabeth začne pohřešovat, Maud je přesvědčená, že se jí stalo něco strašného, a rozhodne se tuto záhadu vyřešit. Její demence se však rychle zhoršuje, Maudino pátrání proto musí probíhat hodně rychle.

Premiéry

Saints and Sinners (Bounce) se vrací s novou sérií v neděli 8. dubna.

Další střípky

Jodie Whittaker v rozhovoru uvedla, že nesmí prozradit, zda se jako Doctorka objeví ve více sériích, tedy jestli podepsala smlouvu na více řad. Nicméně potvrdila, že bude natáčet nyní osm měsíců místo původně plánovaných pěti, což dost možná znamená, že se fanoušci dočkají i dosud neoznámeného vánočního speciálu.
• Stanice Fox zveřejnila letní premiéry svých realitek:
Beat Shazam: 29. května
Love Connection: 29. května
MasterChef: 30. května
So You Think You Can Dance: 4. června
Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back: 13. června

Trailery

Cloak and Dagger (Freefom): 1. série


• Nightflyers (Syfy): 1. série


Roseanne (ABC): teaser ukazující Johnnyho Galeckiho


Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
kjama

kjama

Naprostý souhlas, takhle vžy už rok dopředu víme, že někdo nebude v seriálu pokračovat. Je to velká...
před 6 roky
Tesa.

Tesa.

Nemyslím si, že by ju nechali iba na jednu sériu. Ale bolo by to super, ak by takýmto spôsobom riešili...
před 6 roky
šotek10

šotek10

Za vánoční speciál u DW bych byla neuvěřitelně ráda. Už to k sobě tak nějak patří Vánoce a...
před 6 roky
Další články k tématu