1. 10. 2016

The CW chystá reboot Dynasty

The CW chystá reboot Dynasty

Stanice The CW se vrací do žánrových vod soap oper ve velkém stylu. Oznámila, že připravuje reboot jednoho z nejslavnějších soapoperových seriálů americké historie – Dynasty. Že to myslí vážně, dokazuje i povolání velkých es. Projektu se ujmou tvůrci Gossip Girl, Josh Schwartz a Stephanie Savage.

Duo spojí síly s tvůrci původního seriálu a vytvoří moderní reboot klasického dramatu, jenž bude vznikat pod taktovkou produkčního studia CBS TV Studios.

Nová Dynastie sleduje dvě z nejbohatších amerických rodin, Carringtonovy a Colbyovy. Jejich členové vzájemně soupeří o kontrolu nad majetkem i nad potomky. Potenciální seriál bude sledován převážně očima dvou žen. Fallon Carrington je dcera miliardáře Blakea Carringtona. Cristal je její nastávající nevlastní matka, hispánská žena, která se chystá přivdat do zámožné rodiny a přejít do vyšší společenské třídy.

Původní seriál vysílala stanice ABC v letech 1981–1989. Od počátku uvedení se seriál až do páté série neustále stoupal na popularitě. Neuvěřitelný skok zažil po přidání postavy Alexis, kdy se z 19. místa ve druhé sérii vyšvihl na pátou příčku nejsledovanějších pořadů o rok později. Největšího úspěchu dosáhl seriál v sezóně 1984/85, kdy se stal s ratingem 25.0 nejsledo­vanějším televizním pořadem sezóny.

Pro stanici, která se v posledních letech soustředí spíše na mužské publikum, kdy do programu zařazuje více superhrdinských seriálů, je návrat ženských soap oper jedním z cílů.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
carolos

carolos

Len čo som uvidel titulku, vypleštil som oči a napadlo ma, že to CW nemyslí vážne. V čase, kedy...
před 7 roky
milosh

milosh

Pane jo, být prvního dubna, dokonce bych se i zasmál, ale takhle... Jsem rád za odklon...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Clovek nikdy nevie, ktory risk im vyjde. Urcite to sledovat nebudem ale len v okoli poznam dost zien,...
před 7 roky
Další články k tématu