7. 1. 2018

The CW vrací na obrazovky The 100, iZombie a The Originals

The CW vrací na obrazovky The 100, iZombie a The Originals

Stanice The CW dnes během svého panelu na novinářské tiskové konferenci TCA zveřejnila svůj program pro midseason a oznámila, kdy se vrátí očekávané seriály se svými novými řadami. Kromě navrátilců nás již 16. ledna čeká premiéra novinky Black Lightning. Druhá novinka, drama s Lhářkou Lucy Hale s názvem Life Sentence, se poprvé představí 7. března.

V programu dochází oproti podzimu k mírným změnám. Dynastie, která si nevedla ve středeční večery příliš oslnivě, se od 20. dubna přestěhuje na páteční večer, kde převezme otěže po Crazy Ex-Girlfriend, která tou dobou bude mít již svou aktuální sérii ukončenou. Na pátek se vrátí také The Originals se svou poslední sérií. Místo Dynasty se ve středu večer po Riverdale bude vysílat novinka Life Sentence.

Stanice již dříve oznámila spárování Black Lightninga s Flashem. Legends of Tomorrow a Supergirl se budou dělit o pondělní slot, aby jela nová epizoda každý týden bez přestávky až do konce sezóny. Fanoušci čekající na novou řadu The 100 se opravdu načekají, seriál se vrátí až 24. dubna poté, co Black Lightning dojede svou první sérii.

iZombie, který minulou sezónu jel po Flashovi, se přesouvá na pondělí, kde nahradí novinku Valor, která si nevedla na podzim vůbec dobře a nedostala objednávky na extra epizody.

úterý 16. ledna
The Flash
Black Lightning

pondělí 26. února
Legends of Tomorrow
iZombie

středa 7. března
Riverdale
Life Sentence

pátek 20. dubna
Dynasty
The Originals

úterý 24. dubna
The Flash
The 100

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
tommmyk

tommmyk

Oba. Flash bude mít epizodu jak 16. ledna, tak i 24. dubna.
před 6 roky
Michalenka

Michalenka

Jak já se nemůžu dočkat The Originals <3
před 6 roky
ragelly

ragelly

Ten přehled je dělaný tak, jak bude vypadat program od toho data. Od 16. ledna pojede Flash a po něm Black...
před 6 roky
Další články k tématu