15. 1. 2018

Pokračování Johna Wicka jako seriál

Pokračování Johna Wicka jako seriál

Filmová série John Wick si dokázala vybudovat velkou popularitu mezi diváky. Poté, co v roce 2016 studio Lionsgate, které za filmy stojí, odkoupilo televizní stanici Starz, se před ním otevřel nový potenciál, který se teď snaží využít.

Stanice Starz na svém panelu na konferenci TCA oznámila, že vyvíjí seriál The Continental, který bude přímo založený na filmech o Johnu Wickovi. A navíc, hvězda filmů Keanu Reeves, se v seriálu určitě objeví.

Potenciální seriál se bude odehrávat ve Wickově universu – bude pojednávat o exkluzivním hotelu Continental, který slouží jako útočiště pro zabijáky.

Scénář bude psát Chris Collins, který se už dříve podílel na seriálech Sons of Anarchy, The Wire a Man in the High Castle. Zároveň bude plnit úlohu showrunnera. Z filmů se k seriálu připojí i Basil Iwanyk – producent obou filmů, který bude produkovat i třetí část, bude vést produkční tým seriálu. Ten bude obsahovat Chada Stahelskiho, režiséra všech tří filmů, původního scenáristu filmů Dereka Kolstada, Collinse, Davida Leitche (který spolurežíroval předlohu) a Reevese. Stahelski navíc bude režírovat pilot seriálu.

„Tento seriál je vskutku něco, co se v televizi jen tak nevidí,“ řekl ředitel televize Starz Chris Albert. „The Continental přinese ohromující bojové scény a přestřelky mezi profesionálními zabijáky a jejich cíli, tedy přesně to, co fanoušci od značky John Wick čekají. Stejně tak uvede na scénu i nové, neodolatelné postavy, které toto podsvětí obývají.“

The Continental se tak přidává k rozrůstající nabídce seriálů stanice. Po odkoupení Lionsgate už přibyly do repertoáru stanice seriály Vida a The Rook.

Kdo nesdílí není Čech! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
phoboska

phoboska

Tak toto už áno, ak bude seriál, tak sa do neho určite pustím.
před 6 roky
Moire

Moire

Filmy sem viděla a překvapily mě svou syrovostí, což se málo vidí. Teda u těch filmů co sem shlédla....
před 6 roky
Anduska

Anduska

Boží^^
před 6 roky
Další články k tématu