3. 11. 2008

Fotr je lotr jako seriál?

Jim Herzfeld, jeden ze scenáristů filmů Fotr je lotr a Jeho fotr to je lotr se pouští do sitcomu Changing Positions.

Fotr je lotr jako seriál?

Seriál, který by měl mít podobné prvky jako výše zmiňované komedie, bude vznikat po křídly NBC a půjde jak jinak než o komedii. Tím se Jim Herzfeld vrací ke svým sitcomovým začátkům u televize. Kdysi se totiž podílel na scénářích dnes již kultovního seriálu Ženatý se závazky a u nás nepříliš známého Doctor Doctor.

V novém seriálu by se vše mělo točit okolo chlápka z Wall Street, kterému táhne na čtyřicet a poté co vše ztratil, je nucen vzít svojí ženu, děti a nastěhovat se ke svým rodičům. Jenže kdyby to byli obyčejní rodiče. Jde totiž velmi zámožný a především velmi sexuálně aktivní pár padesátníků, kteří žijí ve svém sídle v Hollywoodu, poté co zbohatli v osmdesátých letech na instruktážních videokazetách o sexu, ve kterých kromě toho, že hráli představili dosud neznámou sexuální pozici „stojící O“.

„*Jasně nastěhují se do krásného domu,*“ říká Herzfeld. „*Ale musí vychovávat svoje děti v blízkosti svých rodičů, kteří mají úplně jiné životní hodnoty. Řekněte sami, líbilo by se vám, kdyby si vaši rodiče skočili nazí zaplavat v bazénu před vašimi dětmi?*“ A když budete něco namítat, tak vám a vaší ženě řekne otec: „*Klid, vždyť jsme všichni jedna rodina.*“

Na produkci seriálu se bude podílet ještě Doug Liman a David Bartis (oba producenti O.C. a nového Knight Ridera). Kruh se tedy uzavírá, protože „Fotrovské“ filmy inspirovaly několik seriálů včetně populárního Worst Week, který běží na CBS.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
xxmartinxx

xxmartinxx

A jo. Už sem se do toho začet. Asi bych měl věci dočíst, než začnu vylejvat svoje city...
před 15 roky
Logan

Logan

Já bych tě kopnul... Taky jsem se chytil!!! :-D
před 15 roky
konz

konz

hmm vidím že jsme se taky pěkně chytnul...:D
před 15 roky
Další články k tématu