10. 2. 2018

Hvězda z Dark Matter po boku Nathana Filliona

Hvězda z Dark Matter po boku Nathana Filliona

Ke konci minulého roku si stanice ABC objednala nový kriminální seriál The Rookie, za jehož zrodem stojí Alexi Hawley, výkonný producent a showrunner seriálu Castle (Castle na zabití). Do hlavní role byl obsazen herec Nathan Fillion, představitel Castlea.

Ten si zahraje Johna Nolana, nejstaršího bažanta mezi strážníky losangelské policie, který se rozhodl splnit si svůj sen stát se policistou. Většina lidí v jeho věku jse však dávno na vrcholu své kariéry a jeho začínající kolegové jsou o dvacet let mladší než on sám. Nolan je však rozhodnutý vydržet a čelit s humorem všem nepředvídatelným překážkám.

Nyní s objevily čerstvé zprávy o obsazení dalších rolí. Nolanovu parťačku a začínající policistku Lucy ztvární herečka Melissa O'Neil, která se do povědomí diváků zapsala jako Two ve scifi seriálu Dark Matter. Svou kariéru však odstartovala na hudební půdě, když v roce 2005 vyhrála kanadskou verzi Superstar (Canadian Idol).

Herečka Afton Williamson, známá ze seriálů The Breaks, Banshee, A Gifted Man (Muž s posláním), získala roli Taliy Bishop, která byla právě povýšena na pozici školícího důstojníka. Bude mít za úkol zaučit Nolana. Jejího kolegu Tima Brandforda ztvární herec Eric Winter (The Mentalist, Rosewood, Secrets and Lies), který na své bažanty klade, jakožto další školící důstojník, vysoké nároky.


Máte v plánu sledovat seriál The Rookie? Co říkáte na jeho obsazení?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Varro

Varro

V Dark Matter se mi líbila. Na nový seriál jsem zvědavá, určitě budu sledovat.
před 6 roky
zip

zip

Super:-) Nathan mi chybí a ostatní mám taky ráda, tak už aby to bylo;-)
před 6 roky
Další články k tématu