14. 2. 2018

Den v seriálech: Chicago Fire, Gotham, Seinfeld a další

Den v seriálech: Chicago Fire, Gotham, Seinfeld a další

13. února 2018

• Britská stanice ITV objednala nové šestidílné drama The Bay. Detektivka Lisa Armstrong dostane za úkol vyřešit případ pohřešovaných osob v městečku Morecambe Bay. Nejprve vše vypadá jako vždy – smutné, ale až moc známé. Hrdinka je trénovaná, aby nikdy při řešení případů neprojevovala emoce. její prací je nabídnout podporu rodině během nejhoršího období jejich životů, ale také působit jako oči a uši pro policejní vyšetřovatele. U tohoto konkrétního případu je však něco jiného. Lisa si ke svému zděšení uvědomí, že s touto vystrašenou rodinou sdílí osobní propojení, takové, které by mohlo zkompromitovat ji i celé vyšetřování. Udělá vše proto, aby zarmoucená rodina získala spravedlnost, nicméně hrdinka brzy pozná, že spravedlnost může přijít dost možná na úkor její vlastní osoby.
• Dočkali jsme se spousty prodloužení, přehled bude ve speciální bleskovce.
• Slavný režisér Martin Scorsese spojí síly s tvůrcem Vikingů a Tudorovců Michaelem Hirstem. Společně vytvoří nový epický historický seriál z prostředí římského impéria.
Michael Cudlitz (The Walking Dead) získal hlavní roli v nepojmenovaném komediálním pilotu stanici ABC, který se má odehrávat v 70. letech.
• Do Chicago Fire míří Damon Dayoub (Stitchers), který získal víceepizodní roli sebevědomého hasiče.
• Nový seriál od stanice Crackle s názvem The Oathnový trailer. V hlavní roli se objeví Sean Bean, seriál pochází od producenta, rapera 50 Centa.
Gotham představil první fotografie k blížící se midseason premiéry. Můžete se na ně podívat např. zde.
• Seriál Strange Angel od CBS All Access má novou posilu. Hlavní ženskou roli získala herečka Bella Heathcote, známá ze seriálu The Man in the High Castle.
• Zkušená herečka Judy Greer získala hlavní roli po boku Jima Carreyho v půlhodinové komedii Kidding, kterou připravuje kabelovka Showtime.
• Princ z pohádky má novou roli. Josh Dallas a Melissa Roxburgh (Valor) získali hlavní role v NBC pilotu Manifest. Mimochodem, na popis obsahů pilotů jednotlivých stanic se můžete těšit v březnu, až budou seznamy objednaných pilotových kousků kompletní.
• Výborné zprávy pro fanoušky Strike Back. Bylo potvrzeno, že se do seriálu na skok vrátí Sullivan StapletonPhilip Winchester. Oba pánové budou hostovat v epizodě vysílané 30. března a objeví se také ve finále řady, které poběží o týden později, tedy 6. dubna.
Chris D'Elia získal hlavní roli v komedii Psychopath, kterou připravuje Youtube Red.
• Premiéra novinky s velkým potenciálem Siren se blíží a stanice Freeform vydala nový teaser trailer. Kromě toho tu máme i zajímavý poster
Trailer na nadcházející druhou řadu má také Atlanta.
Animal Kingdom nabírá posily pro třetí řadu. Do seriálu byli ve vedlejších rolích obsazeni Sohvi Rodriguez a Damon Williams.
• Dalším revivalem může být dost možná Seinfeld. Jerry Seinfeld v rozhovoru oznámil, že tuto možnost rozhodně nevylučuje.
Alana De La Garza (Forever) získala hlavní roli v dramatickém pilotu Chiefs od stanice CBS.
• Reboot seriálu The Greatest American Hero obsazuje další role. Včera jsme psali, že hlavní roli získala Hannah Simone. Dnes se k ní přidávají George Wendt (Cheers), Gia Sandhu (The Indian Detective) a Zenobia Shroff (The Big Sick).
• Netflix má na svém kontě další velký úspěch. Po přetáhnutí Shondy Rhimes od ABC nyní streamovací služba dokázala zlákat Ryana Murphyho, který tak odchází od 21st Century Fox. Murphy s Netflixem uzavřel pětiletou smlouvu v hodnotě 300 milionů dolarů. Pro srovnání, u Shondy sice nebyla hodnota smlouvy zveřejněna, ale měla by se pohybovat okolo 100 milionů za 4 roky spolupráce. Murphyho seriály na FX a Foxu však touto smlouvou nebudou nijak postiženy a budou pokračovat dál.

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Caroline115

Caroline115

Na Ratched se hodně těším. Podle mě to bude skvělý. Navíc tam bude hrát (jak jinak) Sarah Paulson....joo,...
před 6 roky
Další články k tématu