16. 2. 2015

Chicago Fire představí další nové tváře

Chicago Fire představí další nové tváře

O seriálu Chicago Fire jsme si naposledy říkali ve spojitosti s obnovením pro čtvrtou sérii, které proběhlo společně s dalšimi třemi dramaty stanice NBC. Dnes přinášíme čerstvé novinky, které se týkají obsazení.

Nový členem obsazení by se měl stát Warren Christie. Totoho herce si nejspíš budete pamatovat díky roli Camerona Hickse v seriálu Alphas (Výjimeční), ale na kontě má mnoho další seriálových rolí. Nyní si k nim připíše postavu hasiče. Měl by se představit jako nový člen týmu a také kamarád z dětství Kellyho Severida (Taylor Kinney). Práci hasiče si poprvé vyzkouší v epizodě 10. března a když se mu dařit, tak je možné, že se stane novou součástí týmu a zařadí se mezi stálé obsazení.

Nebude však jediným hostem. Jak už bylo několikrát řečeno, tak se chystá potencionální spin-off Chicago Med. Dokonce jsme nedávno psali, že se na jednoho doktora můžeme těšit i v Chicago P.D.. Nyní se můžeme těšit na další potenciální postavu a bude jí sestra s tváří herečky Yaya DaCosta a objevit by se měla v 19. epizodě, která bude sloužit jako backdoor pilot pro lékařský spin-off.

Nová sestra však má také vazby na Kellyho, protože s ním dříve chodila na školu a podle tvůrců bude velmi zajímavé a potěšující vidět ty dva spolu. Oba si totiž prošli těžkým obdobím a navíc mají skvělý vztah ze školy.


Jak se vám zamlouvá účast Warrena Christie? Doufáte, že se jeho hasič v Chicagu zabydlí? A co nová sestřička?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Více než na nového hasiče se určitě těším na sestřičku,která se zná s Kellym,pokud budou mít hezký...
před 9 roky
minion93

minion93

neoslovili ma ani tak nové postavy ako spin-off na Chicago Med
před 9 roky
Lill

Lill

Som zvedavá na obe postavy, z popisu a fotky hercov vyzerajú celkom sympaticky :)
před 9 roky
Další články k tématu