3. 11. 2015

Blindspot, Chicago Fire a další dostávají extra epizody

Blindspot, Chicago Fire a další dostávají extra epizody

Je tomu teprve několik dnů, kdy se novinka Blindspot mohla začít radovat z objednávky celé série. Stanice NBC je však s tímto a dalšími třemi dramaty natolik spokojená, že jim objednává epizody v aktuální řadě i nad rámec klasického počtu 22 dílů.

Radovat se kromě Blindspot můžou také Chicago Fire, Chicago P.D. a Law & Order: Special Victims Unit. Všechny čtyři dostávají navíc jednu epizodu, takže jejich aktuální řady budou obsahovat 23 dílů.

Stanice NBC byla první z Velké pětky, kdo začal objednávat novinkám celé série. Není divu, že kolotoč započal právě Blindspot. Jde o jeden ze stabilních úspěchů letošní sezóny, který v průměru dosahuje ratingu 3.2 a více než 12 milionů diváků.

Jak se dramatům daří, komedie jsou na tom právě naopak. Stanice nedávno snížila objednávku pro novinky Superstore a Telenovela – každá dostane pouze 10 epizod. Počet epizod pro Truth Be Told a The Player byl také snížen, což byl (a je) důsledek nízké sledovanosti.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Všechno z Chicaga je nejlepší a tak můžou dát klidně dílů 24,25 nebo co já vím...i 26 :)
před 8 roky
ragelly

ragelly

Ne-eee, ideálních je tak 8 na rok si myslím :D Pak to běží pár let a najednou mám 200 dílů na maraton :D
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Taky možnost :) Někdy je čekání na každou epizodu šílené :)
před 8 roky
Další články k tématu