29. 1. 2015

Chicago PD ukáže doktora z Chicago Med

Chicago PD ukáže doktora z Chicago Med

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že se dost možná rozroste seriálový svět Chicaga Fire a Chicaga P.D.. Tvůrci totiž připravují lékařský spin-off nazvaný Chicago MED. Tyto přípravy nyní dostaly opět o něco reálnější obrysy.

V Chicagu P.D. se nově představí Nick Gehlfuss. Toho si můžete pamatovat z vedlejších rolí v seriálech Shameless, Longmire nebo Murder in the First. Nyní se představí jako Ryan Halstead, bratr Jaye (Jesse Lee Soffer), jednoho členů Chicago P.D.

Výkonný producent Matt Olmstead o nové postavě prozradil: „Ryan je tak trochu playboy, ale také úspěšný lékař. Nikdy se příliš nezapojuje, když se věci začnou komplikovat. Setkáme se s ním v bodě, kdy bude v problému a zjistí, o čem Chicago skutečně je.“

Poté Olmstead dodal, jaký bude mít vztah se svým bratrem: „Rádi se navzájem uvidí. Není to jako když se ukáže bratr „budižkničemu“, přesto ale bude potřebovat pomoc něco vyžehlit.“

Ryan Halstead se představí v několika epizodách Chicago P.D., ale objevit by se měl i v epizodě Chicago Fire, která bude sloužit jako připravovaný pilot pro nemocniční spin-off.


Těšíte se na sourozence Halsteada? A jak se vám zamlouvá příprava Chicago Med?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Zizi Šicová

Zizi Šicová

Moc se těším... :)
před 9 roky
plavacek2000

plavacek2000

Už se nemůžu dočkat.snad už bude v příštím díle ;)
před 9 roky
Lill

Lill

Tak som zvedavá, ako ďaleko to s Chicago Med dotiahnu.. A rodinných príslušníkov v Chicagu nie je...
před 9 roky
Další články k tématu