5. 2. 2015

Blacklist, Grimm a další tři dramata obnovena!

Blacklist, Grimm a další tři dramata obnovena!

NBC je další stanicí, která svým seriálům naděluje předčasná prodloužení! Tentokrát se štěstí usmálo na pět dramat.

Stanice dnes oznámila, že těmi pěti šťastlivci jsou The Blacklist, který se dočká 3. série, dále Grimm (5. série), Chicago Fire (4. série), Chicago PD (3. série) a Law & Order: SVU (17. série).

Obnovení The Blacklist není překvapením, jelikož si seriál udržel sledovanost z úspěšné první série. Přesto je to pro fanoušky úleva, jelikož drama bude nově dnes večer startovat ve čtvrtečním slotu, bez The Voice jako předskokana.

Také u ostatních seriálů se pokračování očekávalo. Obě Chicaga jsou ve svých časových slotech stabilními hráči, Grimm pravidelně udržuje nad vodou vražedný páteční večer. Law & Order: SVU je se svými 16. sériemi pěkným veteránem, jehož sledovanost se však stále drží na velmi slušné úrovni.

Stanice se v posledních sezónách potýká s problémy v žárnové oblasti komedií. Netýká se to však pouze NBC, ale celkově Velké pětky. Dosud stanice celkově obnovily devatenáct seriálů, z toho pouze jediný byl komedie (Brooklyn Nine-Nine na Foxu).

V seznamu z dramat na NBC chybí nováčci The Mysteries of Laura, Constantine a State of Affairs. První dva jsou stále pro objednávku nových sérií zvažovány, šance State of Affairs jsou už velmi malé.


Které obnovení vás dnes nejvíce potěšilo? Čekali jste všechny zmíněné, nebo vás některý dramatický zástupce NBC překvapil? Pro jaké novinky hlasujete, aby byly obnoveny jako další v pořadí?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře28zobraz všech 28 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Obě Chicaga a Grimm....to je paráda .)
před 9 roky
Squerago

Squerago

Blacklist a Grimm jsou super. Konecne se poradne rozjizdeji :)
před 9 roky
Sasena98

Sasena98

Grimm paráda ... už se teším
před 9 roky
Další články k tématu