3. 8. 2014

The Blacklist a další ženské posily

===OPRAVENO===

The Blacklist a další ženské posily

I seriál The Blacklist patří mezi ty, které měly na nedávno skončeném Comic-Conu svůj panel. Jednou ze zpráv, kterou tento panel nabídl, byla informace o obsazení Mary-Louise Parker. Dnes byly potvrzeny další dvě ženské účastnice.

První z nich je Mozhan Marno. Ta má za sebou několik menších seriálových rolí, například v seriálu The Mentalist (Mentalista), ale pamatovat si ji můžete hlavně díky druhé řadě House of Cards, kde ztvárnila Aylu Sayyad. Objevit by se měla i v připravovaném pilotu Madam Secretary.

V Blacklistu se bude pravidelně objevovat jako Tamar Katzman, bývalá agentka Mossadu a špionka s neuvěřitelnou intuicí, která si půjde po krku s Raymondem Reddingtonem (James Spader).

Druhou novou tváří bude ostřílená herečka Krysten Ritter, kterou si můžete pamatovat hlavně díky roli Chloe ze seriálu Don't Trust the B---- in Apartment 23 (Mrcha od vedle). Na kontě však má i účast v seriálech Veronica Mars nebo Breaking Bad (Perníkový táta). Objevit by se také měla v připravovaném seriálu Mission Control.

Představí se jako hvězdný host hned v úvodní epizodě druhé řady. Její postava se jmenuje Rowan Mills a je to problémová analytička dat v bezpečnostní firmě. Zatím není jasné, jak se její postava zapojí do příběhu.

Druhá série The Blacklist začíná na NBC v pondělí 22. září.


Co na nové tváře říkáte? Těšíte se, až začne druhá série?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Krysten jako zatím nejmladší blacklister... Hm, to bych brala.
před 9 roky
Další články k tématu