17. 8. 2015

Další tváře pro Chicago Med

Před čtrnácti dny jsme vás informovali o tom, že se k lékařům ze Chicago Med přidá Brian Tee. Nedávno televize NBC odtajnila další tři castingové změny. Do seriálu zamíří dvě nové postavy a jedna původně plánovaná se naopak loučí. A které to jsou?

Prní posilou pro tým lékařů je Rachel DiPillo.

Tato čtyřiadvacetiletá herečka, kterou jsme mohli epizodně vidět například v Jane the Virgin, Mad Men, Revenge (Pomsta) nebo The Glades (Slunečno, místy vraždy), si tentokrát zahraje jednu z hlavních postav, a konečně se jí tak dostane trochu více prostoru.

Rachel se nám ukáže jako Dr. Reese, mladá, pohledná a talentovaná internistka, která do nemocnice nastupuje coby čerstvě vystudovaná lékařka. Jako taková proto nemá mnoho zkušeností. Dostanou se jí tak prozatím jednodušší případy a asistence ostatním lékařům. Nicméně podle slov tvůrců postava oplývá obrovským talentem, který by byla škoda nevyužít.

Stejně jako třeba Brian Tee se i Rachel ukázala na jaře v testovacím pilotu amerického seriálu Cuckoo, který měl být adaptací britského formátu. Jelikož se ale pilot nechytil, seriál nedostal objednávku na celou sérii, z projektu sešlo, a Dick Wolf Rachel upsal do Chicago Med. Tento postup není Wolfovi vůbec cizí. Podobným postupem, tedy znovuobsazováním herců z nepovedených pilotů, doplnil například řady Chicago P.D. nebo Chicago Fire.

Druhou hvězdou, která se nám ukáže v bílém plášti bok po boku ostatních lékařů, je Torrey DeVitto.

Seriálová kráska, která má za sebou účinkováním v mnoha seriálech od CSI: Crime Scene Investigation (Kriminálka Las Vegas) až po Castle (Castle na zabití), a kterou většina zná jako Melissu Hastings z Pretty Little Liars (Prolhaných krásek) nebo Dr. Meredith Fell z The Vampire Diaries (Upířích deníků), se představí též jako hlavní postava.

Konkrétně se nám Torrey představí jako Dr. Lilly Manning, pediatrička v místní nemocnici. Její postava je charakterizována jako sladká, rozkošná, vstřícná a milá dáma, které v životě vyšlo úplně všechno. Od studií na medicíně, kde promovala s vyznamenáním, přes šťastné manželství, až po současné bezstarostné těhotenství. S tím prý ale zároveň přichází kámen úrazu, jelikož se její život má s dítětem razantně změnit, což si ona sama nechce přiznat. Jak to dopadne, uvidíme…

Do třetice je tu nemilá zpráva. Se seriálem se v rané fázi natáčení loučí hlavní postava v podobě Laurie Holden.

Seriálová matadorka, která má na svém kontě nespočet vedlejších seriálových rolí, z nichž za zmínku stojí např. The Shield (Policejní odznak), Highlander nebo The X Files (Akta X), a několik rolí hlavních, jako bezesporu nejznámější role Andrey v The Walking Dead (Živých mrtvých), opouští seriál. A to i přesto, že jsme ji mohli vidět v pilotu vysílaném v rámci Chicago Fire.

Laurie měla původně ztvárnit postavu Dr. Hannah Tramble. Jak jsme v dubnu viděli, Hannah byla nebojácná, odhodlaná lékařka z chirurgie, která si prošla drsným dětstvím, a právě díky tomu měla na svět trochu odlišný náhled. Jako jedna z mála v nemocnici brala s nadhledem a dokázala zachovat chladnou hlavu za všech okolností. Nicméně z rodinných důvodů je dle svých slov nucena od natáčení seriálu upustit. Herečka sama uvedla:

„Jsem moc ráda, že Dick Wolf, ostatní kolegové, jakož i NBC a vůbec všichni můj odchod chápou. Někdy člověk musí činit složitá rozhodnutí. Z rodinných důvodů bohužel teď musím od natáčení upustit. Vím, že seriál bude mít obrovský úspěch, a já osobně ho budu určitě sledovat.“

Krom těchto tří změn brzy přijdou ještě další zprávy. Už teď se totiž ví, že Chicago Med hledá herečku pro postavu razantní vrchní sestry, která by se měla objevovat pravidelně po boku ostatních členů lékařského týmu.


Co říkáte na změny v obsazení? Těšíte se na nové půvabní posily? Nebo jste se těšili na Laurie a s jejím odchodem dáváte sbohem i seriálu?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
AdaW

AdaW

Musím říct, že jsem docela spokojená :D Torey mám ráda a Laurie mi je už od TWD nesympatická, takže jsem...
před 8 roky
Engeneer

Engeneer

Díky bohu, že končí:-) Nemohl jsem ji vystát už ve Walking Dead a kvůli ní jsem se rozhodl Chicago Med...
před 8 roky
lizzy

lizzy

Tak obě nové dívky vypadají sympaticky, každopádně odchod Laurie mě vcelku mrzí. I tak se ale na Med těším
před 8 roky
Další články k tématu