28. 7. 2015

Chicago Fire přidává dva nové hasiče

Chicago Fire přidává dva nové hasiče

Léto se pravidelně nese ve znamení přidávání nových tvářích do zaběhnutých seriálů a nejinak je tomu i v případě Chicaga Fire. Hasiči se chystají na podzim odstartovat svou již čtvrtou sérii, ve které představí několik nových postav.

Nově se tedy v seriálu představí herec Brian White. Ten se za rok 2015 stihl ukázat jako Blair Patterson v seriálu Mistresses, ale také jako Franklin Russell ve Scandal (Skandál). Pamatovat si ho však můžete i z jiných rolí, například jako Joe Bishopa z Beauty and the Beast (Kráska a zvíře).

O jeho postavě se toho moc neví. V podstatě jen to, že se jmenuje Dallas Patterson a ve čtvrté sérii by měl být pravidelným členem týmu, protože bude novým kapitánem jednotky na stanici 51.

Druhým nováčkem bude Steven R. McQueen. Ten se zatím nejvíce proslavil rolí Jeremyho Gilberta v seriálu The Vampire Diaries. A díky tomu se už zná s jedním členem hasičského týmu. Taylor Kinney se dříve představil v Denících jako vlkodlak Mason.

Ale zpátky ke stanici 51. McQueen zde ztvární nového kandidáta Jimmyho Borelliho. Nejnovější člen posádky si neodpustí dramatický nástup do práce hned první den, což se nesetká s pochopení u Chiefa Bodena (Eamonn Walker).

Chicago Fire se na televizní obrazovky stanice NBC vrátí 13. října.


Co na nové posily říkáte? Myslíte, že to znamená odchod někoho z hlavních hrdinů?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Magnetky na kliknutí. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Mania Dardeville

Mania Dardeville

Neznám ani jednoho. Ale obecně u mě platí, že když nikdo neubude, tak je mi jedno kdo přibude.
před 8 roky
terkacapova

terkacapova

Už se nemůžu dočkat, kvůli Stevenovi jsem koukala na deníky, a kráska a zvíře sem si strašně oblíbila...
před 8 roky
lizzy

lizzy

To se mi vůbec nelíbí. Já tak trochu doufala »SPOILER« To mám asi smůlu.
před 8 roky
Další články k tématu