28. 3. 2018

Startuje nová stanice Prima KRIMI

Startuje nová stanice Prima KRIMI

Fanoušci kriminálních a detektivních seriálů si je budou moci od velikonočního pondělí vychutnat naplno na novém televizním kanálu Prima KRIMI. Celoplošná stanice je již osmým primáckým kanálem. Hlavním lákadlem je uvedení druhé série antologie American Crime Story s podtitulem Versace, která tak u nás poběží jen s dvouměsíčním odstupem oproti USA.

Kromě ACS se diváci můžou těšit na své oblíbené vyšetřovatele ze seriálů Castle, Rizzoli & Isles či Bones a další, ale na obrazovky se vrátí i starší populární kousky, např. Renegade, Julie Lescaut nebo Midsomer Murders.

Vytvořením Prima KRIMI se uleví zátěži stanice Prima LOVE, která se nyní bude moct vrátit ke svým kořenům a zaplní svůj program romantickou a odpočinkovou tvorbou určenou spíše ženám.

DVB-T signál Prima KRIMI bude šířen terestricky prostřednictvím digitálního multiplexu č. 3 Czech Digital Group, ve kterém vysílá také Prima LOVE, Prima ZOOM a Prima MAX. Nový program si naladí také zákazníci satelitních, kabelových a IPTV systému, jako například předplatitelé Skylink, UPC, O2TV, Digi CZ, T-Mobile TV. Prima KRIMI bude dostupný i u většiny ostatních operátoru.

Program Prima KRIMI

Čas Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Neděle
14:15 Renegade
16:15 Major Crimes
17:15 Julie Lescaut Midsomer Murders
19:10   COPS
20:15 Rizzoli & Isles Castle
21:05 Bones NCIS: LA
22:05 Criminal Minds ACS: Versace
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Caroline115

Caroline115

Zajímalo by mě, proč nevysílali i ACS s OJem...napadá mě, že snad jen proto, že OJ tady není tak...
před 6 roky
Seraphine313

Seraphine313

Spíš to dostali v balíku s něčím jiným...
před 6 roky
pozitkar

pozitkar

Ještě nějaký rockový kanál a bylo by to komplet
před 6 roky
Další články k tématu