8. 9. 2012

Piloty TNT: King and Maxwell, Legends, Trooper

S pilotovou nadílkou zdaleka nekončíme. Kabelovka TNT si objednala tři nové potenciální seriály.

King and Maxwell

Sean King a Michelle Maxwell nejsou typický pár detektivů. Oba jsou bývalí agenti tajné služby. Jejich unikátní dovednosti a perfektní znalost toho druhého (nemluvě o jejich výbušné chemii) jim často dá velkou výhodu nad podezřelými či konvenčními právními silami.

King a Maxwell je adaptací postav, které vytvořil autor bestsellerů David Baldacci. Ten je zároveň konzultantem. Projekt produkuje Shane Brennan (NCIS).

Legends

Hlavní postavou Legends je agent v utajení Martin Odum. Ten má jednu výbornou vlastnost – dokáže se skvěle transformovat do každé nové postavy, kterou mu práce přinese. Jeho vlastní osobnost je ale v ohrožení ve chvíli, kdy se objeví tajemný cizinec a tvrdí, že Martin není tím, kým se zdá.

Legends je založeno na knize romanopisce Roberta Littella. Projekt produkují taková jména, jakými jsou Howard Gordon (Homeland, 24), Jeffrey Nachmanoff (Traitor), Alexander Cary (Homeland, Lie to Me) či Jonathan Levin (Charmed).

Trooper

Trooper je policejní drama. Hlavní postavou je čerstvě rozvedená policistka, která využívá netradiční metody jak v práci, tak doma při výchově svých tří dětí. Jejím parťákem je ovdovělý muž, otec, který zastává mnohem konvenčnější přístup při vykonávání služby.

Projekt pochází z dílny Jerryho Bruckheimera (CSI, Without a Trace, Cold Case). Bruckheimer spolu s Jonathanem Littmanem (CSI, Without a Trace, Cold Case) produkují. Scénář k pilotu napsal Aron Eli Coleite (Heroes, The River).

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Nikuska181

Nikuska181

Krimináliek je strašne veľa a pomaly ma ani nebaví ich pozerať, keď aj mnoho z nich je dosť...
před 11 roky
Další články k tématu