Diskuze k článku Trailery na novinky 2018/19: ABC
avatar uživatele
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
20. 5. 2018 / 16:18:28 (před 5 roky)
off

Zo všetkých nových seriálov tu uvedených ma zaujali, a preto som si pozrela ich trailery, len dva seriály, a to vďaka hlavným hercom. The Fix mi však príde ako strašný kopirák 1. série ACS, čiže to sme tu už mali vcelku nedávno a myslím, že to nezaujme. A to ani vďaka Robin Tunney, ktorú som v Mentalistovi ozaj mala veľmi rada, no bolo to skôr spôsobené skvelou chémiou medzi ňou a Simonom Bakerom. Tu ma veľmi nezaujala. A osobne si myslím, že seriál zrušia.

The Rookie by mohol zaujať trochu viac, najmä vďaka vtipným hláškam a reakciám Nathana Filliona (pokiaľ to povedú týmto smerom), myslím si, že The Rookie minimálne na 2. sériu obnovia, či na viac, to je otázne. Osobne by som nebola rada, keby z toho urobili dlhodobú kriminálku ako Castla, uňho som sa zasekla na nejakej 6. sérii, čo ma to prestalo baviť. S Nathanom by som si skôr vedela predstaviť nejaký spin-off od Buffy, s jeho mini-postavou Caleba, prípadne niečo na spôsob Firefly. Ale viem, že toho sa nedočkám.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
avatar uživatele
Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
20. 5. 2018 / 16:20:07 (před 5 roky)
off

Nefunguje odkaz na profil seriálu Grand Hotel, resp. odkazuje to na jiný. :)

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
avatar uživatele
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
20. 5. 2018 / 16:33:06 (před 5 roky)
off
Verity napsal(a):

Nefunguje odkaz na profil seriálu Grand Hotel, resp. odkazuje to na jiný. :)

Opraveno, díky za upozornění.

avatar uživatele
Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
20. 5. 2018 / 16:49:25 (před 5 roky)
off

Tak jsem se podívala na trailery, zvážila to... A nejvíc mě asi zaujaly dva seriály - The Kids Are Alright a pak A Million Little Things. Jinak... no, asi nic. Šanci dám The Rookie, ale jen kvůli Fillionovi, jinak to nevidím moc pozitivně.

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
avatar uživatele
Prochmen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
20. 5. 2018 / 17:13:14 (před 5 roky)
off

No tak, na to že je to ABC tak nic moc. Ty rádoby family comedies mi vůbec nesedly. Whiskey vypadá zajímavě, ale není to zrovna můj šálek čaje. Nejvíc mě asi zaujalo Million Little Things :) I kdyby to mělo jenom jednu sérii, ale pořádnou tak bych byla spokojená :)

avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 5. 2018 / 17:18:09 (před 5 roky)
off

Protože nejsem ovlivněná Castlem (viděla jsem asi tři díly), tak mě nejvíc zaujalo The Rookie. Konečně to zas není tradiční vyšetřování u detektivů, kterých je 60 do kopy (už ani ne 12 do tuctu), ale lehce tvrdší cesta šlapačů chodníku. Tak snad to splní moje představy. Jinak nuda šeď, nuda šeď. The Kids Are Alright mi ze všeho nejvíc připomíná seriál Báječná léta (tam sice byla léta šedesátá, ale taky tam šlo o vzpomínání na dětství s voiceoverem dospělého hlavního hrdiny).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
20. 5. 2018 / 18:19:11 (před 5 roky)
off

Ty jo, tak nevím, jestli nemám smysl pro humor či co, ale ty komedie u mě nevyloudili ani jedno zasmání, či byť jen pousmání, prostě nic. A mrknu asi na The Rookie, kvůli Nathonovi, na Million Little Things kvůli "Grimmovi". Jediný seriál, který mě na sebe nalákal svým trailerem je Whiskey Cavalier. A ještě zkusím Grand Hotel, to by mohlo být mým dalším guilty pleasure, hned po Dynasty...:D
Jedna část mě doufá, že seriály od ostatních stanic budou lepší, druhá část si zase říká, že když nebudou, tak budu mít aspoň čas dosledovat seriály z loňských let.:D

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 5. 2018 / 19:37:50
avatar uživatele
Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 5. 2018 / 19:24:11 (před 5 roky)
off

Tak po shlédnutí trailerů nejsem o nic moudřejší, než před tím :D The Fix by nemuselo být vůbec špatné. Adewale Akinnuoye-Agbaje má přesně ten ksicht vyšinutého pošuka, kterému jeho chování věříte. To bohužel ale neplatí v případě Robin Tunney. Už před trailerem jsem se bál, že mi její roztomiloučký ksichtík bude vadit, tak jak mi vadil u Mentalisty. No a odpověď je taková, že mi vadí furt :D Grand hotel komentovat stále nehodlám. Netuším totiž, kdo by něco takového chtěl sledovat. The Kids Are Alright sice má výborný časový slot, ale tady se mi teda daleko víc líbí druhá komedie Single Parents. Jak mi před trailerem vadilo obsazení, tak na plátně to nevypadá vůbec špatně a paradoxně mi tak tato komedie přijde jako jedna z nejlepších novinek od této stanice. A Million Little Things asi zkoušet ani nebudu, jednu brekajdu ve formě This is Us už mám rozkoukanou. The Rookie a Whiskey Cavalier určitě prodlouží, protože Nathan bude minimálně ten jeden rok určitě táhnout a Cavaliera proto, že je rozhodně společně se Single Parents tím nejlepším co stanice vyprodukovala. Ale jak víme, chutě Amíků jsou oproti těm našim hodně rozdílné, takže bůh ví jak to celé nakonec dopadne :)

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
avatar uživatele
marcoz1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 5. 2018 / 20:07:40 (před 5 roky)
off

Seriály od ABC pozerám po CW asi najviac. Rookie kvôli Nathanovi dám určite šancu, očividne z toho bude Castle 2.0, a Grand Hotel vyzerá ako vyšité guilty pleasure :D

avatar uživatele
Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 5. 2018 / 21:28:42 (před 5 roky)
off

Nič vo mne nevyvolalo pocit, že toto musím vidieť ... a potom prišiel Whiskey cavalier. Aspoň niečo teda :D. Pravdepodobne si síce pozriem pilot ku všetkým seriálom, ale neviem, nevyzerá to s nimi sľubne.

avatar uživatele
juli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 5. 2018 / 21:35:26 (před 5 roky)
off

ja mám taký pocit, že si pozriem pilot ku každému, pretože už zo skúseností viem, že trailer môže vyzerať zaujímavo, ale seriál je v skutočnosti nudný a opačne :D z trailerov ma toho moc teda nezaujalo, tak som zvedavá ako to reálne dopadne.
ale jediný seriál na ktorý sa vážne teším je Whiskey Cavalier (a nie len kvôli Scottovi :D )

avatar uživatele
jduch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
20. 5. 2018 / 21:36:05 (před 5 roky)
off

Tak jsem poslala dál všechny mimo A Million Little Things :-)

jduch
avatar uživatele
Adelai
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
21. 5. 2018 / 01:04:11 (před 5 roky)
off

Njevíc mě zaujalo asi Million Little Things a to díky podobnosti s This Is Us, ale moc velkou šanci tomu, že dosáhnou na tyto kvality nedávám. Na druhém místě mám Whiskey Cavalier, kde mě zaujali hlavně herci. A až někdy nebudu mít na co koukat, možná zkusím Grand Hotel jako guilty pleasure. Zbytek mi nestál ani za to abych trailer dokoukala do konce.

avatar uživatele
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
21. 5. 2018 / 05:57:49 (před 5 roky)
off

The Fix: Zajimave, ale pocitam, ze to pojede jen jednu sezonu, takze zrusi po prvni serii.
Grand Hotel: mam rada Jane, the virgin a tohle mi ji trochu pripomina, tohle je neco uplne jineho, nez zbytek, tak treba to bude mit sanci.
The Kids Are Alright : vsechny tyhle rodinne serialy jsou na jedno brdo a porad si to nachazi divaky. Tohle mi pripomina mix Bajecnych let a Malcolma. Prodlouzi.
A Million Little Things: tohle me bavit nebude, ani kvuli Grimmovi. Bohuzel to nejspis prodlouzi
The Rookie: urcite se divat budu, mam rada tenhle typ serialu. Jestli to prodlouzi? Nemyslim, a kdyz, tak jen kvuli Nathanovi.
Single Parents: neni to muj salek, i kdyz jsem se parkrat usmala. Zrusi to.
Whiskey Cavalier: tak na tohle se opravdu tesim. A doufam, ze to prodlouzi.

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 5. 2018 / 05:59:11
avatar uživatele
TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
21. 5. 2018 / 10:37:42 (před 5 roky)
off

Tak mám konečně čas se k tomu taky vyjádřit. :)
A million little things tipuju, že prodlouží, i když mi to přijde jako děsný kopírák This is us (teda aspoň trailer.)Sice tam hraje David, kterého mám ráda od dob Grimma, ale určitě to sledovat nebudu. The Fix zruší. Grand hotel mi spíš přijde jako soapka od CW, takže bych to taky viděla na zrušení. U The kids are alright a Single parents je to těžký, na jednu stranu to vypadá strašně a je to ohrané téma, na tu druhou amíci tyto věci docela žerou a TKAA jde navíc po Roseanne, tipuju prodloužení.. Castle jsem nikdy neviděla, takže The Rookie hodnotím nestranně a asi to projde do 2.sezony a nakonec se z toho stane nakonec průměrná kriminálka. Whiskey cavalier se mi teda vůbec nelíbí a dám zrušení. A vůbec mě nebude mrzet když na tom ztratím bod a budu mít dobrý pocit, že jsem po té hromadě názorů, jak je to super, nezměnila názor. :D

avatar uživatele
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
21. 5. 2018 / 14:46:03 (před 5 roky)
off

Odkaz na New Amsterdam odkazuje na ten starý seriál z roku 2008.

avatar uživatele
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
21. 5. 2018 / 15:01:04 (před 5 roky)
off

Jejda teda nevím, ale jdu na to.Snad mi to letos vyjde lépe .o)

Jenny
avatar uživatele
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 5. 2018 / 14:59:53 (před 5 roky)
off

Keď nedokážem dopozerať ani len trailer do konca, tak si nechcem predstavovať, aká nuda musí byť ten seriál. U ABC som dopozeral do konca iba 2 trailery : Whiskey Cavalier a The Kinds Are Alright. Druhý spomínaný len vďaka nostalgickej retro atmosfére, na ktorú sa mi celkom príjemne pozeralo (potom som si ale uvedomil, že to má byť komédia - oops). Whiskey Cavalier vyzerá na celkom príjemný seriál ale do watchlistu zrejme aj tak nepôjde.

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
avatar uživatele
PRINC180
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
23. 5. 2018 / 17:00:16 (před 5 roky)
off

Tak ani jeden mě nezaujal .....nic se neděje

avatar uživatele
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
25. 5. 2018 / 23:51:39 (před 5 roky)
off

Těšil jsem se na Rookie, ale nějak mi tam Nathan nesedí. prostě furt vidím Castla. A navíc vím, že by mě nehorázně štvala/bude štvát ta body camera.
Za zkoušku stojí i Whiskey Cavalier a Grand Hotel - alespoň první série by se mohla udržet v rozumných mezích a ne každý s každým za cokoli.
Chybělo mi ve výčtu Take Two, ale s potěšením zjišťuju, že už je v plánu na léto. Na to se těším nejvíc. Takže celkově nevypadá ABC zas tak zle, aspoň je z čeho vybírat.

avatar uživatele
Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
28. 5. 2018 / 00:01:27 (před 5 roky)
off

Tak snad se Whiskey povede a prodlouží. Rookie by mohl vydržet- bude tak akorát vtipný ? A ještě Kids.. uvidíme jak si povedou a budou prodlouženy /

avatar uživatele
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
31. 5. 2018 / 21:46:14 (před 5 roky)
off

The Fix: Sice je to zkopírované ACS skoro do posledního bodu, ale když to bude jednořadá uzavřená záležitost, mohlo by jít o to lepší z téhle sezóny. Což se bojím, že i půjde jen o jednu řadu, vzhledem k nasazení na midseason. Ps. Robin Tunney očividně zraje jako víno.

Grand Hotel: Jo, tohle mi připomíná Magic City říznuté čím? Spíš to je remake Magic City po padesáti letech :D že by mě ale všechno to naleštěné pozlátko a nádherné aerial shoty a dokonalí lidé přesvědčilo sledovat jako třeba u Ballers? Ne, to tomu ještě něco chybí.

The Kids Are Alright: Na jednu stranu to už je asi patnáctá rodinná retro komedie za posledních pět let, ale musím říct jednu věc - být to natočeno před deseti lety v Británii, dneska by to byla klasika. Takhle to ale vypadá, že na to američtí diváci nebudou připravení. Navíc, největší ránu seriálu zasadila Roseanne Barr, že jo. Protože po Roseanne mělo tohle běžet :D

A Million Little Things: Tak nějak cítím snahu udělat druhé This Is Us, ale do toho A Million Little Things něco chybí. Takže svoje diváky si to najde a asi výsledek seriálu bude překvapivější, než bude spousta lidí čekat, ale hodně bude záležet na tom, jak moc otravné postavy seriál nabídne a jak vůbec podá příběh. Teoreticky může jít o překvapení sezóny.

The Rookie: Ach jo, prostě celou dobu si říkám, kdy z tvůrců vypadne, že tohle je prequel Castla a po službě u policie si John Nolan změnil jméno na Richard Castle a díky nabytým zkušenostem začal psát a stal se slavným. Protože tohle je jediný možný vysvětlení tohoto seriálu.

Single Parents: Tohle by mohl být poměrně úspěch, když se seriál vyhne přílišnému zastoupení dětí a přílišnému zastoupení trapných vtipů. Což komedie na Velké pětce moc často neumějí (čest výjimkám, které si to schovají do dalších řad). Hodit seriál za Modern Family nebyl vůbec chladný kalkul, spíš tam ten seriál zbyl.

Whiskey Cavalier: Jo, vypadá to nuceně, ale taky to vypadá, že pro spoustu lidí to bude guilty pleasure jak vyšité. Bohužel, postava Lauren Cohan vypadá desetkrát zajímavěji, než ta Scotta Foleyho. Navíc Scott Foley... nic proti němu, ale mohl by na tom plechovým ksichtu vyloudit i trochu herectví? Ať se mrkne na Toma Ellise a třeba dostane inspiraci, jak hrát svou roli.

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 31. 5. 2018 / 21:47:39