9. 7. 2018

Hra Halo dostane seriál

Hra Halo dostane seriál

Kabelovka Showtime objednala nový seriál Halo. Půjde o hodinové hrané akční sci-fi, které je adaptací slavné videohry pro Xbox.

Scénáře se ujme Kyle Killen, který zároveň usedne do křesla výkonného producenta a showrunnera. Natáčení by mělo začít na začátku roku 2019.

„Halo je náš nejambicióznější seriál vůbec. Očekáváme, že publikum, které na tento seriál už roky čeká, nebude zklamáno,“ uvedl ředitel stanice David Nevins. „Jednoduše řečeno, v celé historii televize je kriticky málo výborných sci-fi. Scénáře Kylea Killena jsou vzrušující, pokrokové a provokativní. Rupert Wyatt je mimořádný režisér a jejich vize seriálové verze Halo nadchne fanoušky hry, ale dokáže nalákat také nové diváky do světa komplexních postav, které obývají tento jedinečný vesmír.“

Halo se rozrostlo do globálního zábavního fenoménu. Na světě se prodalo přes 77 milionů kopií a hra vydělala více než pět miliard dolarů. Seriálová verze bude zasazena do univerza, které se poprvé představilo v roce 2001. Půjde o epický konflikt mezi lidstvem a mimozemskou rasou Covenanty, který je zasazen do 26. století. Halo se bude soustředit na propracované osobní příběhy zkombinované s akcí, dobrodružstvím a vizuálně bohatým ztvárněním budoucnosti.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Anduska

Anduska

Kdyby se to povedlo, byla by to pecka^^
před 5 roky
Durdas

Durdas

I když toho o hře nevím mnoho (něco ale vím ;-) ), tak pokud splní vše, co chtějí, tak by ten seriál...
před 5 roky
Koldik

Koldik

Snad im to vyjde a nebude to sklamanie
před 5 roky
Další články k tématu