22. 5. 2014

Halo: z Xboxu až na televizní obrazovky

Halo: z Xboxu až na televizní obrazovky

Zdá se, že legendární série Halo (majoritně na Xboxu), je stále populární a to nejen na herních konzolích. Ochrana Země a boj s nepřátelskou mimozemskou rasou sice není nijak novátorská myšlenka, nicméně originální zpracování zaujalo nejen hráče, ale i seriálové tvůrce.

Nejdříve tu byl webseriál Halo 4: Forward Unto Dawn, který byl předskokanem hry Halo 4. O záměru Stevena Spielberga na hranou verzi jsme vás již informovali. Nyní přichází informace o dalším projektu ze světa Halo. Kromě společnosti 343 Industries však tyto dva projekty nemají vůbec nic společného.

Microsoft zatím nezveřejnil příliš informací. Z toho mála, co víme, Xbox Entertainment Studios, 343 Industries a Scott Free Productions vyvíjejí digitální sérii, která by měla být odhalena již tento rok. Exkluzivními producenty jsou slavný režisér Ridley Scott a David Zucker; režie se ujme Sergio Mimica-Gezzan (Falling Skies, Heroes).

Nic není jisté, ale série by se mohla objevit stejným způsobem, jako Halo 4: Forward Unto Dawn – na YouTube kanálu Machinima.


Znáte herní sérii Halo? Myslíte si, že seriál z toho prostředí by se dostal do vašeho watchlistu?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Mohu se zeptat, v čem konkrétně je ta originalita?
před 9 roky
Další články k tématu