22. 5. 2014

Halo: z Xboxu až na televizní obrazovky

Halo: z Xboxu až na televizní obrazovky

Zdá se, že legendární série Halo (majoritně na Xboxu), je stále populární a to nejen na herních konzolích. Ochrana Země a boj s nepřátelskou mimozemskou rasou sice není nijak novátorská myšlenka, nicméně originální zpracování zaujalo nejen hráče, ale i seriálové tvůrce.

Nejdříve tu byl webseriál Halo 4: Forward Unto Dawn, který byl předskokanem hry Halo 4. O záměru Stevena Spielberga na hranou verzi jsme vás již informovali. Nyní přichází informace o dalším projektu ze světa Halo. Kromě společnosti 343 Industries však tyto dva projekty nemají vůbec nic společného.

Microsoft zatím nezveřejnil příliš informací. Z toho mála, co víme, Xbox Entertainment Studios, 343 Industries a Scott Free Productions vyvíjejí digitální sérii, která by měla být odhalena již tento rok. Exkluzivními producenty jsou slavný režisér Ridley Scott a David Zucker; režie se ujme Sergio Mimica-Gezzan (Falling Skies, Heroes).

Nic není jisté, ale série by se mohla objevit stejným způsobem, jako Halo 4: Forward Unto Dawn – na YouTube kanálu Machinima.


Znáte herní sérii Halo? Myslíte si, že seriál z toho prostředí by se dostal do vašeho watchlistu?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Mohu se zeptat, v čem konkrétně je ta originalita?
před 9 roky
Další články k tématu