7. 10. 2012

Gibbs a ženská? No jasně! A Castla navštíví mafiáni.

Nová žena pro Gibbse?

Další ženská se chystá zkřížit Gibbsovi cestu. A co víc, tento detektiv v současně nejsledovanější kriminálce NCIS (Námořní vyšetřovací služba) ji opravdu potřebovat!

Veteránka z ER a Doctora Who Alex Kingston byla obsazena do jedné z listopadových epizod. Zahraje si Mirandu Pennebaker, ženu s pochybnou morálkou, jak ji popisuje tvůrce seriálu Gary Blasberg.

Pennebaker obchoduje se vším, od těžkých zbraní až po drahokamy nevyčíslitelné hodnoty.

Její známosti sahají až do vysoké washingtonské politiky a Gibbs ji využije pro velmi znepokojující a emotivní případ.

Její postava bude vlastně natolik důležitá, že už se uvažuje o tom, že se do seriálu vrátí na více epizod. „Jsem velkým fanouškem Alex a toho, jak dokáže ztvárnit vše, v co jsme u této postavy doufali,“ říká Glasberg. „Sakra, je možné, že ji uvidíme znovu!“

Kromě svých rolí v Doctor Who (Pán času) a ER (Pohotovost) se herečka objevila také v Private Practice nebo FlasForward.

Teta Vivian se konečně dostala z domu!

Gratulujeme, teto Vivian, konečně jsi se odvážila vyjít!

Ellen Greene, která hrála jednu z Chuckiných tet v Pushing Daisies (Řekni, kdo tě zabil) Bryana Fullera, se znovushledá s tvůrcem seriálu v jeho novém projektu, trilleru Hannibal.

Herečka získala vedlejší roli jako paní Komeda, spisovatelka a členka bostonské kulturní elity. Kromě jiného je také přítelkyní doktora Lectera, což, jak předpokládáme, by ji mělo ochránit od toho, aby se brzy stala jeho obědem.

Kromě Pushing Daisies se herečka objevila také v Bunheads nebo soap opeře The Young and the Restless (Mladí a neklidní).

Ellen Greene je třetí herečkou, kterou si Fuller znovu přizval ke spolupráci. Již dříve byly do Hannibala obsazeny Caroline Dhavernas a Chelan Simmons.

Castle a mafie?

Castlovy vazby s podsvětím budou odhaleny.

Hitovka ABC chystá epizodu, ve které bude v hlavní roli mafie. Epizoda by se měla vysílat v listopadu a její součástí by měly být velké hvězdy.

Patrick Fischler (Lost, Mad Men) a Tony Denison (The Closer, Major Crimes) se upsali k hostování.

Fischler si zahraje Lea Conrada, svědka pochybného chování, se kterým Castle a Beckettová utíkají, aby ho ochránili před týmem bezohledných gangsterů, kteří jej chtějí umlčet.

Denisonova postava, Mickey Dolan, pracuje jako vymahač u rodiny McElroyů, proslulé kriminální činností, který se přátelil s obětí. Podezřelé je, že se jen pár dní před zločinem pohádali.

Epizoda se bude jmenovat „After Hours“ a na obrazovkách se objeví 19. listopadu.

Famílie dostane sousedku z pekla

Crosby a Adam dostanou v Parenthood (Famílie) sousedku z pekla!

Herečka Pamela Adlon (Californication) se k seriálu přidává jako Marlana, drzá a hrubá žena, která se nastěhuje do budovy vedle hudebního studia bratrů The Luncheonette.

Poté, co za svůj luxusní byteček Marlana zaplatila celé jmění, není teď příliš nadšená z hluku, který se ozývá ze studia. Nakonec to dojde tak daleko, že Marlana podá stížnost na úřady.

Adlon, která je nejvíce známá svou rolí drogově závislé bývalky Charlieho v komedii Showtime Californication se objeví minimálně ve dvou epizodách. Kromě Californication herečka v seriálovém světě propůjčila hlas Bobbymu Hillovi v King of the Hill.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Maarti

Maarti

Lizie v NCIS - to bude paráda! Jsem zvědavá, jak povede jako 'žena s pochybnou morálkou' :D
před 11 roky
amelia.cz

amelia.cz

NCIS nesleduji pravidelně, většinou při reprízách na nově, ale na tohle si snad i podívám hned co to...
před 11 roky
Další články k tématu