11. 2. 2014

Mob City: Mafiáni prostě netáhnou

Mob City: Mafiáni prostě netáhnou

Stanice TNT zrušila po první sérii své drama Mob City, které pochází od Franka Darabonta, tvůrce The Walking Dead.

„Mob City byl vytvořen jako třítýdenní televizní projekt. Jsem neuvěřitelně pyšný na těch šest hodin, které jsme odprezentovali. I když ratingy této minisérie nebyly tak vysoké, aby zajistily nové epizody, nemůžeme se dočkat, až budeme s Frankem Darabontem znovu spolupracovat,“ řekl tiskový mluvčí stanice.

Strategie TNT, kdy stanice seriál nasadila v době slabé sezóny a s dvojitou dávkou epizod, bohužel u diváků nezafungovala. Premiéru sledovalo slabých 2,3 milionu diváků, závěrečná dvouepizoda klesla na pouhých 1,35 milionu. Darabont, který dříve vychvaloval vysílací plán TNT, v rozhovoru uvedl, že doufal v podobný osud jako u The Walking Dead. Jeho první série měla také pouze šest epizod, ve druhé řadě byl počet rozšířen na dvanáct.

Stanice se nyní chystá na očekávané novinky The Last Ship, Legends a Murder in the First, které budou mít premiéru v roce 2014.


Sledovali jste Mob City? Myslíte, že seriál měl co víc nabídnout? Mrzí vás jeho brzké zrušení?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Ragnarok8

Ragnarok8

Už mě ty Američané začínají s prominutím s***. Jelikož celá série Mob City byla vážně super a po...
před 10 roky
vetaiveta

vetaiveta

Ukončení mě mrzí...těšila jsem se na další sérii...co se dá dělat :-)
před 10 roky
Další články k tématu