11. 12. 2019

Marvel končí se seriály

Marvel končí se seriály

Seriály od Marvelu se brzy stanou minulostí. Éra Agents of S.H.I.E.L.D. (Agenti S.H.I.E.L.D.) je dávno za námi, nyní dostávají prostor další velikáni. Během noci bylo oznámeno, že televizní divize v Marvelu se ruší.

Projekty, které se aktuálně natáčí, budou dodělány, ale všechny plány na nové seriály byly dnes zahozeny. V důsledku toho si bude muset podstatné množství zaměstnanců nuceno hledat novou práci.

Mezi rozdělanými projekty, které uvidí světlo světa, jsou čtyři oznámené animované seriály a hraný Helstrom na Hulu a závěrečná série Agents of S.H.I.E.L.D. (Agenti S.H.I.E.L.D.).

Zpráva přichází po dlouhé a drtivé rušící sérii. V uplynulých měsících bylo oznámeno, že nakonec nevznikne plánovaný Ghost Rider na Hulu. Došlo ke zrušení Cloak and Dagger na Freeform a u Runaways byla oznámena závěrečná série. Netflix v uplynulém roce také zrušil všechny své marvelovské kousky – Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones a The Punisher. V neposlední řadě byl pak na Hulu nedávno pozastaven chystaný animovaný projekt Tigra & Dazzler s Chelsea Handler v hlavní roli, a to kvůli odchodu showrunnera a scenáristů (důvodem byly tvůrčí neshody).

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Longsword

Longsword

No to si dělají srandu. Joneska byl jeden z nejlepších seriálů (alespoň tedy první série určitě), které...
před 4 roky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Správně by mělo po otevření tohoto článku začít hrát toto. https://m.youtube.com/watch?v=oGJr5N2lgsQ
před 4 roky
Undertaker4

Undertaker4

Celkem starší zpráva nebo minimálně se o tom mluvilo už několik měsíců zpětně. Nicméně rozhodnutí...
před 4 roky
Další články k tématu